Videosoutěž: Můj lov
ježovek jako za mlada
25. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ivana Laurincová
30.9.2014 08:32
Opravdu krásně popisný článek včetně videa. Už jsem se viděla pod vodou jako dřív.
Miroslav Štorch
27.9.2014 15:09
Jsem rád, že se video z plavání a potápění většině čtenářů líbí. Část natáčela manželka, když jsem byl ve vodě a záběry třpytících se vln a západu slunce mám na svědomí já. Takže je to kombinované autorství. Střihání videa jsem kdysi dávno dělal, tak jsem si to alespoň díky soutěži oživil. Díky všem za komentáře :-)
Marie Magdalena Klosová
26.9.2014 21:25
Miluji moře ve všech jeho podobách a ráda plavu v hloubkách,které pod sebou cítím,ale...podívat se do nich se neodvážím.Raději si ani nepředstavuji,co vše pode mnou žije.Určitě je to ale nádhera!Já raději zůstanu částečně nad hladinou a pokochám se nádherným západem. Ale Vy jste kabrňák!
Lidmila Nejedlá
26.9.2014 18:37
Pane Štorchu, jako suchozemec jste se s mořem velmi spřátelil. To Vám závidím. Vaše video se mi líbí a kvituji Vaši lásku k přírodě. Tam jsme na jedné vlně.
Hana Šorejsová
25.9.2014 21:39
Vaše články a reportáže nemají chybu, navíc jsem závodně plavala jako mladá holka, miluji potápění a miluji moře, proto jsem se jako Rak "proplavala" až do Austrálie a dál. Jste narozený v Panně, jako muži v naší rodině, moc přeji plno elánu a hezkých článků od Vás.
Dodatečně hodně zdraví, ať Vás vše baví, láska a radost rodinky Vás provází, a pak už Vám nic neschází . Upřímně Hanka
Miroslav Štorch
25.9.2014 18:15
Děkuji všem za kladné komentáře, které mne potěšily. Paní Šenbergerová a Páleníková mají své nepříjemné zážitky s mořskými ježky - ježovkami, které mají ostré ostny a dovedou při neopatrném kontaktu dost zranit. Děkuji i za přání k narozeninám, které už jsou za mnou blíží se narozeniny zase jiných čtenářů i60.cz - Když jsme se vrátili od moře, tak právě zemřel na plicní embolii náš spolužák ze střední školy a nedožil se ani narozenin 63 let, které měl na sv. Václava ¨na konci září. To člověka donutí k hlubšímu zamyšlení, aby si to tady ještě hezky užil a nerozčiloval se zbytečnostmi. Takové žabomyší hašteření na chatu je zbytečné. Jsem rád, že se vám líbí video i snímky ve fotogalerii. Také mám rád poetické záběry paní Prachfeldové, Bartošové, Převrátilové - pánů Kutílka, Cakla a mnoha jiných šikovných fotografů na i60.cz
Soňa Prachfeldová
25.9.2014 17:01
Moc pěkný zážitek, který zprostředkováváte i nám, pane fotoreportére - díky .
Dana Kolářová
25.9.2014 15:32
Děkuji za příjemné připomenutí letních dnů, za pěkné video i zajímanou reportáž.
Svatava Páleníková
25.9.2014 15:01
Já mám moc ráda moře, ale když jsem jednou ještě v Jugoslávii šlápla na ježka, měla jsem takovou alergickou reakci, že jsem skončila v nemocnici. Od té doby mám velký respekt ke všem mořským potvůrkám. Mám je raději na talíři.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA