Dámy, provětrejte šatníky, 
světem teď letí vintage styl

Dámy, provětrejte šatníky,
světem teď letí vintage styl

6. 9. 2014
móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Kdybych byla věděla....
Alena Tollarová
Už několikrát jsem si pobrečela při vzpomínce, co všechno jsem v záchvatech šílenství vyhodila, a nejde jen o oblečení. Tak teď mám zase skvělou příležitost, pobrečet si. Inu, náš panelákový byt není nafukovací, takže to jinak nešlo. Bohužel.
Lidmila Nejedlá
Pan Blahoslav mě tedy rozesmál!!!! I moje skříň je jedno velké vintage. Pravda, dcera tam občas zaloví.
Jana Slavíková
to Jan Blahoslav: Jen doufám, že to nejsou krepsilonové ponožky :-)))
Jan Blahoslav
Já jsem celý vintage, pořád nosím hadry z roku 1970,
Zuzana Pivcová
Nebudu mluvit o luxusním starém oblečení, to jsme se sestrou neměly, jen obecně o retro. Pamatuji si, že jsem v roce 1979 při likvidaci oblečení po mamince objevila troje šaty z první republiky, byly krásné, v pase přestřižené, s kolovou sukní a širšími rameny, z vlněného žoržetu a nevím, z čeho ještě. Moje maminka byla o 10 cm menší, ale na mně se vlastně jen zkrátila sukně, jinak byly jak na mě střižené. Vím, že jsem v nich dělala parádu a nikdo netušil, že jsou víc než 40 let staré. Se sestrou jsme teď v Týně v létě hledaly naše staré oblečení, protože si sestra chtěla vzít něco retro na příští závody aut veteránů, až pojede s kamarádem. Ona se do všeho svého krásně vešla, zatímco já absolutně ne. :-D A tak jsem si jen jedny šatičky vyfotila a dám si je do Mých obrázků.
Svatava Páleníková
Všechny své starší kousky už jsem dávno vyhodila. Kdybych tušila, že budou "vintage"... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%