Soutěž Moje léto 2014 vrcholí,
nominujte favorita na vítězství
24. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
31.8.2014 18:02
Nezávidím porotě,nechtěla bych být v jejich kůži.Já bych k Miladě Salajkové,kterou jsem nominovala minulý týden,přidala ještě pana Horáčka.
Božena Vránová
31.8.2014 10:03
I já dávám hlas příspěvkům pana Horáčka, byť se mi líbí i mnohé další, od paní Klosové, Prachfeldové, pana Štorcha atd. Porota to bude mít těžké.
Miroslav Štorch
30.8.2014 12:58
Všechny zdravím na i60-ce od slunného Jadranu z Drveniku, kam jsme vyrazili o den dříve proti plánu. Přes Sarajevo pojedeme až na konci dovolené cestou domů. Pan Horáček nám popisuje zážitky on-line přímo ze španělské Andalusie. My zase z Dalmácie připojení na wi-fi, kde můžeme sledovat i tenisové zápasy z US Open :-) Ať se našim tenistům hodně daří jako Šafářové, Berdychovi a dnes snad Kvitové. Kdyby Záhlavová porazila Bouchardovou, tak to by byla třešnička na dortu. :-)
Vladka Steinová
29.8.2014 16:05
Paní SOŇO, užijte si,ale slunné dny asi moc nebudou!Viz dnešní počasí.
Soňa Prachfeldová
29.8.2014 14:22
Dobrý den všem na i60, myslím, že všechny příspěvky jsou moc pěkné, popisujeme různá místa, některá nám přirostla k srdci a vracíme se tam jako domů , alespoň na čas, další příspěvky jsou od lidí, kteří hodně a rádi cestují do ciziny a píší o tom bezvadně, prostě vše nestíháme, vše nikdy nepoznáme, fakt nemohu říct, že ten či onen článek se mi líbil víc a tak nominuji všechny a ten gril ať si nechá redakce a pozve nás na něco dobrého ! Děkuji všem za milé komentíky a zítra odjíždím do Nepomuku ! Díky, zdravím a všem krásné slunné dny!
Hana Šorejsová
29.8.2014 12:03
Já nominuji pana Miroslava Štorcha, je mi moc sympatické, jak umí patřičná místa podtrhnout i historií a panaromatické snímky - nádhera. Jadran je i pro mne jedno krásné místo a Drvenik dobře znám.
Vladka Steinová
29.8.2014 11:30
P.S.ještě chci dodat,že vyhodnocení takovéto soutěže nelze považovat za objektivní.Každý článek má něco do sebe, někdo propaguje cizinu, jiný kouty naší vlasti. Jinak rovněž souhlasím s názorem p. Šorejsové.
Vladka Steinová
29.8.2014 11:03
Dobrý den, jednoznačně Nepomuk paní SONI, jsem patriot, a nejprve je nutné poznat naši krásnou zemi, kde jsou nádherná místa, a vsadím se o cokoliv, že mnozí z nás, ani naši potomci, vše nestihneme projít a poznat u nás. Články o cizině jsou všechny pěkné, ale je to v podstatě propagace ciziny na úrovni cestovních kanceláří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA