
FOTO: Jana Mičová
Jesenická houbová roláda
7. 10. 2024Zkuste si z čerstvých hub udělat jesenickou houbovou roládu. Je to opravdu jednoduché a výsledek stojí za to. Pojďme na to.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Střelcová
29.9.2014 20:18
Hlasuji pro recept Jwesdenická houbová roláda, už jsem ji vyzkoušela a je výborná. Měla by vyhrát
Petra Nováková
29.9.2014 10:05
Opravdu výborné a na oko lahodící. Pekli jsme o víkendu.
Recept jsem si přepsala do svých oblíbených - jen jsem si s dovolením přejmenovala na Krkonošskou roládu, protože sbíráme v těchto horách. Moc děkuji
Vojtěch Fojtík
29.9.2014 07:13
Já už jsem vyzkoušel a povedlo se. Je to vynikající, všem doporučuji a dávám jedničku. Tento recept by měl podle mě vyhrát.
HANA NOVÁKOVÁ
28.9.2014 21:18
Tak po přečtení tohoto receptu,zítra vyrážím na houby a do obchodu pro mleté a hned vyzkouším.Díky za recept
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA