V Arles. FOTO: Poskytnuto z archivu M.M. Klosové
Provence, Provence!
29. 6. 2022Výbuch světla a barev. Trhy a vinice. Barvy a vůně. Slunečnice a levandulové opojení. Provedu vás. Neověřujte v příručkách a slovnících. Je to "má Provence", její doteky, mé pocity. Pocity a zážitky, které se dostanou pod kůži a zůstanou na celý život.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
13.8.2014 19:06
Ahoj Marie Magdaleno, moc krásné vyprávění. Skoro jsem se tam viděla a těším se na další pokračování a další fotky. Díky...
Alena Vávrová
13.8.2014 11:08
Také se mi vaše nadšené vyprávění o Francii moc líbí a jako milovnice Francie se tedy budu moc těšit na pokračování.
Marie Magdalena Klosová
13.8.2014 10:13
Milé dámy,svými laskavými slovy jste mi udělaly velkou radost a vehnaly mi slzy do očí.Jsem ráda,když se můžu podělit o radost,kterou jsem mohla prožít.Ještě mám v plánu ve vyprávění pokračovat.Díky za srdečnou podporu.MM
Dagmar Pravečková
13.8.2014 09:52
Díky paní Klosová, díky i60!
Tyto příběhy z cestování a poznávání, které pisatel sám prožil jsou tou nejlepší reklamou cestování. Každý si zde může vybrat svůj tip a nebo zavzpomíná a porovná se svými zážitky z onoho místa. Já moc děkuji za milé vyprávění o Francii. A pro ty, kteří se tam nemohou vypravit, doporučuji naprosto úžasnou, útlou knížečku od pana Zdeňka Červenky /též již delší dobu senior/ Život je změna. Najdete jistě ve vyhledávači. Budete mile překvapeni příběhem, kteří bezpochyby patří také k i60.
Jaroslava Handlová
12.8.2014 20:39
Nádherný kus Francie. A Vy jste ho úchvatně popsala i vyfotografovala. Děkuji za milou vzpomínku na něco, co já jsem poznala jen zčásti. Vzpomínám, že při mé návštěvě před mnoha lety jsme se ještě směly projít po druhém poschodí toho impozantního akvaduktu. Tajil se nám dech... Váš článek mne navrátil do mých krásných dávných let. Udělala jste mi radost.
Zdeňka Vítková
12.8.2014 16:06
Milá Marie Magdaleno,navštívila jsi nádherná místa ve Francii,muselo to být opravdu úžasné.Já znám z Francie jen NICE , MONAKO a okolí. Byla jsem tam sice třikrát, z toho dvakrát ještě s malým Liamem,ale v letadle jsem vždy měla v očích slzy a nechtělo se nám domů. Lidé, jejich chování, pohostinnost, klid, soudržnost rodin a k tomu příroda, hory ,azurové moře,příjemné podnebí...co si budeme povídat.Kdo Francii navštívil, nemůže zapomenout.Moc hezky jsi to napsala a na fotografiích je vidět, že jsi veselá a šťastná a tak to má být.I když ne každému se tam podaří dostat a domluvit se, tak jako ty. Alespoň jsme získali nové a zajímavé postřehy.Díky za moc hezký článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA