Lady Sympatie:
Vita é bella

Lady Sympatie:
Vita é bella

6. 8. 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Dobrý podzimní den milé dámy, babičky, tetičky, kamarádky, se zaujetím jsem před chvílí otevřela stránky i6O.cz a mám z toho velkou radost. Určitě se sem brzy vrátím nejen s příspěvkem. Tolik jen krátce a těším se na další setkávání zde. Mějte hezký den!Jitka67
Daniela Radková
Dášo, jste žena s velkým srdcem!!! Ne každé ženě je dáno, aby pečovala o své drahé blízké ( já 5 let o umírajícího manžela, pak o nemocné rodiče a dnes už jen o tatínka), tak je nádherné, když své srdce a síly dáme jiným, kteří to potřebují. Péče nás učí velké pokoře a porozumění životu, a je dobře, když o tom píšete. Děkuji Vám , i za všechny staré dámy a pány, kteří nám tolik ještě mají co dát!!!
Daniela Radková
Dášo, jste žena s velkým srdcem!!! Ne každé ženě je dáno, aby pečovala o své drahé blízké ( já 5 let o umírajícího manžela, pak o nemocné rodiče a dnes už jen o tatínka), tak je nádherné, když své srdce a síly dáme jiným, kteří to potřebují. Péče nás učí velké pokoře a porozumění životu, a je dobře, když o tom píšete. Děkuji Vám , i za všechny staré dámy a pány, kteří nám tolik ještě mají co dát!!!
Jaroslav Chudáček
Hezké téma, pěkný článek a fotky, které článek ilustrují. Přeji Vám nadále zajímavý život, mnoho štěstí a pohody.
Milada Salajková
Váš příběh je o Vaší statečnosti. Dokud člověk dokáže učit se, přijímat a měnit svět kolem sebe, je člověkem v pravém slova smyslu. Nikoliv jen čekatelem. Přeji Vám zdraví a hodně sil do dalšich dnú, protože Vy přinášíte radost těm potřebným.
Marie Magdalena Klosová
Jste skvělá,líbí se mi váš postoj k životu,k sobě samé.Jsem ráda,že jsem Vás poznala.
Jana Mesarčová
Dagmarko, jsi báječná a děkuji i60, že jsem Tě mohla osobně poznat.
Miroslav Štorch
Když se mi něco nelíbí, tak nic nepíšu a mlčím. Když se mi něco hodně nelíbí, tak to napíšu pod svým jménem a neschovávám se za fiktivní jména. Ale plně platí citát : " Pro pravdu se lidé nejvíce zlobí."
Hana Šorejsová
Paní Zdeňko, já nemám potřebu závidět, já pracuji, snažím se hodně pomáhat studentům, lidem blízkým, mé dceři a výchově vnoučat. O sobě psát nedokáži. Vozím všude notebook, a píši z cest, kde se nacházím, pocit závisti neznám !!! Upřímně ! NEmám potřebu závidět !
Zdeňka Vítková
Omlouvám se, vím, že to sem nepatří-přesto uvádím výklad z Encyklopedie významu slov : Závist, to je to ,co nás „užírá“, tím co nás nutí ptát se „proč on ano a já ne ?“ Z čeho pramení ? Hlavně z našich neúspěchů, nedostatku sebedůvěry a hlavně neschopnosti radovat se ze štěstí a úspěchu druhých. Svět není vždy spravedlivý, ale závistí se nikdy nic nespraví. Nepodléhejte tedy závisti. Vězte , že závist je jen „našeptávač“, který se snaží vás rozhodit, popíchnout proti druhému, rozpoutat nezdravou soutěživost a zlobu mezi lidmi. Závist je celkem nepostřehnutelný pocit, ale dokáže vyvolat mnoho negativních slov a pomluv. A pomluva, jak víme, má sice jednoho tvůrce, ale mnoho ochotných poslíčků. " Jinak ode mně-BEZ KOMENTÁŘE ! Hezké dny všem

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%