Lady Sympatie:
Vita é bella
6. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
9.10.2014 06:55
Dobrý podzimní den milé dámy, babičky, tetičky, kamarádky, se zaujetím jsem před chvílí otevřela stránky i6O.cz a mám z toho velkou radost. Určitě se sem brzy vrátím nejen s příspěvkem. Tolik jen krátce a těším se na další setkávání zde. Mějte hezký den!Jitka67
Daniela Radková
1.10.2014 08:47
Dášo, jste žena s velkým srdcem!!! Ne každé ženě je dáno, aby pečovala o své drahé blízké ( já 5 let o umírajícího manžela, pak o nemocné rodiče a dnes už jen o tatínka), tak je nádherné, když své srdce a síly dáme jiným, kteří to potřebují. Péče nás učí velké pokoře a porozumění životu, a je dobře, když o tom píšete. Děkuji Vám , i za všechny staré dámy a pány, kteří nám tolik ještě mají co dát!!!
Daniela Radková
1.10.2014 08:47
Dášo, jste žena s velkým srdcem!!! Ne každé ženě je dáno, aby pečovala o své drahé blízké ( já 5 let o umírajícího manžela, pak o nemocné rodiče a dnes už jen o tatínka), tak je nádherné, když své srdce a síly dáme jiným, kteří to potřebují. Péče nás učí velké pokoře a porozumění životu, a je dobře, když o tom píšete. Děkuji Vám , i za všechny staré dámy a pány, kteří nám tolik ještě mají co dát!!!
Jaroslav Chudáček
8.9.2014 11:13
Hezké téma, pěkný článek a fotky, které článek ilustrují. Přeji Vám nadále zajímavý život, mnoho štěstí a pohody.
Milada Salajková
29.8.2014 00:09
Váš příběh je o Vaší statečnosti. Dokud člověk dokáže učit se, přijímat a měnit svět kolem sebe, je člověkem v pravém slova smyslu. Nikoliv jen čekatelem. Přeji Vám zdraví a hodně sil do dalšich dnú, protože Vy přinášíte radost těm potřebným.
Marie Magdalena Klosová
27.8.2014 14:06
Jste skvělá,líbí se mi váš postoj k životu,k sobě samé.Jsem ráda,že jsem Vás poznala.
Miroslav Štorch
7.8.2014 19:47
Když se mi něco nelíbí, tak nic nepíšu a mlčím. Když se mi něco hodně nelíbí, tak to napíšu pod svým jménem a neschovávám se za fiktivní jména. Ale plně platí citát : " Pro pravdu se lidé nejvíce zlobí."
Hana Šorejsová
7.8.2014 16:42
Paní Zdeňko, já nemám potřebu závidět, já pracuji, snažím se hodně pomáhat studentům, lidem blízkým, mé dceři a výchově vnoučat. O sobě psát nedokáži. Vozím všude notebook, a píši z cest, kde se nacházím, pocit závisti neznám !!! Upřímně ! NEmám potřebu závidět !
Zdeňka Vítková
7.8.2014 14:27
Omlouvám se, vím, že to sem nepatří-přesto uvádím výklad z Encyklopedie významu slov :
Závist, to je to ,co nás „užírá“, tím co nás nutí ptát se „proč on ano a já ne ?“
Z čeho pramení ? Hlavně z našich neúspěchů, nedostatku sebedůvěry a hlavně neschopnosti radovat se ze štěstí a úspěchu druhých. Svět není vždy spravedlivý, ale závistí se nikdy nic nespraví.
Nepodléhejte tedy závisti. Vězte , že závist je jen „našeptávač“, který se snaží vás rozhodit, popíchnout proti druhému, rozpoutat nezdravou soutěživost a zlobu mezi lidmi. Závist je celkem nepostřehnutelný pocit, ale dokáže vyvolat mnoho negativních slov a pomluv. A pomluva, jak víme, má sice jednoho tvůrce, ale mnoho ochotných poslíčků. "
Jinak ode mně-BEZ KOMENTÁŘE !
Hezké dny všem
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA