Lady Sympatie:
Vita é bella
6. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
7.8.2014 07:29
Docela se směji, každý si může psát co chce, já píši ráda o cestování či sportu, Vy jste se zalíbila do sebe, každý si může napsat co chce, od toho tu ten portál je. Paní Pravečková mi je sympatická svou odvahou, co dokázala . Vy mi určitě nebudete určovat , co mám psát ...... Děkuji a přeji hezké letní dny !
Zdeňka Vítková
6.8.2014 23:36
Text redakce: Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu.Všechny dovednosti posoudí porota ..." těším se na Váš článek a fotografie paní Šorejsová, s radostí Vám napíši komentář !
Hana Šorejsová
6.8.2014 23:04
Paní Dagmar vzdávám poklonu, jako ostatní, popsala jste to jako životní příběh, a hezky bez jakékoliv chlubivosti. Stejně jako pana Štorcha i mne ta fota v 47 ks ? docela dostalo , ale ne pozitivně, takových fot to je o něčem ? A pořád dokola jedna paní - trapné, Kdyby byla v komparsu filmu, zajisté by poznala, že tam se nikdo nechlubí. Upřímně ! Paní Lenka , nej.....modelka ví a zná, známe se právě z komparsu. Dagmar fandím jako "number one" na Lady Sympatie. Odvaha a změna v životě v našem věku je obdivuhodná .
Hana Šorejsová
6.8.2014 23:04
Paní Dagmar vzdávám poklonu, jako ostatní, popsala jste to jako životní příběh, a hezky bez jakékoliv chlubivosti. Stejně jako pana Štorcha i mne ta fota v 47 ks ? docela dostalo , ale ne pozitivně, takových fot to je o něčem ? A pořád dokola jedna paní - trapné, Kdyby byla v komparsu filmu, zajisté by poznala, že tam se nikdo nechlubí. Upřímně ! Paní Lenka , nej.....modelka ví a zná, známe se právě z komparsu. Dagmar fandím jako "number one" na Lady Sympatie. Odvaha a změna v životě v našem věku je obdivuhodná .
Miroslav Štorch
6.8.2014 22:08
Vážená paní Vítková, buďte tak hodná a neurčujte mi, kde mám psát diskuzní příspěvky a kde ne. Nevím proč se cítíte potrefená. Paní Dagmar jsem pochválil a jsem rád, že jsou i rozumní lidé.
Zdeňka Vítková
6.8.2014 21:43
Pane Štorch,buďte ta hodný, pište Vaše jizlivé poznámky o nesoudnosti ke správnému článku a nekazte komentáře k článku paní Dagmar.Děkuji Vám.
Zdeňka Vítková
6.8.2014 21:41
Pane Štorch,buďte ta hodný, pište Vaše jizlivé poznámky o nesoudnosti ke správnému článku a nekazte komentáře k článku paní Dagmar.Děkuji Vám.
Miroslav Štorch
6.8.2014 18:34
Moc pěkně popsaná cesta k jinému povolání. Je vidět, že to není jen zaměstnání, ale jste k němu povolána. Máte pěkné snímky a mé sympatie pro soutěž. Naštěstí máte soudnost a nemáte u své prezentace 47 snímků jako jiná paní bojující tady o přízeň čtenářů.
Můj syn také pracuje už 5 let v Bavorsku v Národním parku jako lesní inženýr a je velmi spokojený.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA