Poutní místo Habrdov
3. 8. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
3.8.2014 22:55
Nazdar Zdeno. Už mne zepsula jedna paní, že jsem urazil její kraj. Sloužil jsem před vojnou v tomto kraji a nic malebného jsem na zemi bez stínů neviděl. Tvoji výtku jsem nečekal. Ta malebnost je věc názoru. Té paní jsem odpověděl, že kraj vinohradů je sice hezký, ale Moravský Kras to nejni. V mé povídce nešlo ani tak o ten kraj, ale obdobu povídky Jaroslava Haška Zrádce národa v Chotěboři!
Zdeněk Horenský
3.8.2014 22:49
Františku hned na úvod ti musím vytknout, že na Moravě, a to především jižní, nevábné kraje vinohradů neexistují. Jestli ty je tak vidíš, tvá věc. Vinohrady jsou naopak ozdobou a krásou malebných vesnic vinařského kraje...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA