Soutěž Lady Sympatie:
proč babičky skotačí?
13. 7. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Králová
12.7.2014 18:56
Také vám paní Blanko fandím a zajímal by mne nějaký odkaz na vaše letošní fejetony. Na vámi uvedeném webu jsou jen náměty na seriál u vítězek za rok 2013 a možnost hlasovat pomocí SMS. Tak vydržte do finiše bez velkého kyslíkového dluhu.
Pavel Král
12.7.2014 18:47
Také Vám fandím a ptám se ze zvědavosti jaké poháry máte na společné fotografii ? To jsou za kolektivní umístění nebo individuální ocenění. Za svobodna jste se asi jmenovala jinak a možná bych si Vaše atleticky známé jméno připomněl, protože bez tréninku nikdo jen tak 800 m nezaběhne. Děkuji za odpovědi.
Iveta Balážová
12.7.2014 15:48
Já také fandím a budu se těšit, že zveřejníte i nějaké vaše literární výtvory z vašich soutěží. Moc ráda si je přečtu.
Miroslav Štorch
12.7.2014 15:14
Váš článek i vaše skvělé umístění na ME Evropy veteránů u mne vzbuzuje velké sympatie, protože jsem kdysi také závodil v ligové lehké atletice v Praze. Atletika je kouzelná v objektivitě hodnocení. Nerozhoduje tolik subjektivní hodnocení rozhodčích jako v gymnastice, krasobruslení nebo skocích na lyžích. Buď je člověk rychlejší, nebo skočí dál, případně vrhne koulí nebo hodí dál oštěpem - nebo zůstane o kousek za svými soupeři. To se dá objektivně změřit stopkami, pásmem nebo se oboduje výkon tabulkami jako v desetiboji nebo sedmiboji. Jen by mne zajímaly výkony na 100 m, 200 M a 800 m ve vašem sedmiboji na ME. Ty ostatní by také byly jistě zajímavé - skok daleký i vysoký, vrh koulí, hod oštěpem. http://www.atletika.cz/statistiky/bodovaci-tabulky/
V soutěži Lady sympatie mi tady nejsou sympatické dámy, které se tady už projevily tak, že už vyhrály pomocí na server pozvaných lidí, kteří tu nikdy nic nenapsali a jen symbolicky se přihlásili. To u vás nehrozí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA