Moje léto: Mé malé
letní jihočeské štěstí
27. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.8.2014 19:51
Určitě ještě dlouuuuho Zuzko, na Týn mám pěkné vzpomínky, byl tam můj syn na vojně a městečko se mi vždy moc líbilo, teď je tam rušivý jev Temelín a mám v plánu tohle vše navštívit v rámci volných dní v Nepomuku, psát Ti , že bezva povídání od Tebe, je jako nosit dříví do lesa Měj se !
Marie Magdalena Klosová
4.7.2014 21:57
Já myslím,že to je ohromné štěstí,mít se kam a rád vracet.Každý nemá takové štěstí.Drž se ho a ať se Tě drží co nejdéle!Pěkné léto za jakéhokoliv počasí přeji a s dovolením tykám.MM
Jaroslava Handlová
1.7.2014 19:21
Pro štěstí a spokojenost není nejdůležitější, zda je dovolená laciná, či drahá. Důležité je, aby se naplnilo naše očekávání, abychom prožili něco potěšitelného. Možnost vracet se na důvěrně známá místa, která nám přirostla k srdci, považuji za správnou volbu aspoň pro část dovolené. Zuzko, i kdyby se ti nepovedl najít vltavín, tak ať určitě najdeš jiné a hezky "vyšperkované" zážitky.
Helenka Vambleki
29.6.2014 01:45
Ach, Zuzi, jitříš ve mně mou slabost pro jihočechy a vzpomínky na prázdniny u babičky ve Veselí nad Lužnicí. Vůbec se nedivím, že ten kraj miluješ :)
Jana Šenbergerová
27.6.2014 15:01
Trochu ti, Zuzko, závidím, že se máš kam vracet, ale na druhé straně ti to moc přeji. Já natolik srostla se svým novým domovem, že mě do toho bývalého nic netáhne, přestože tam bydlí sestra. Ráda za ní jedu, ale ještě raději se vracím domů. Všechno je tam tak jiné, že už mě to neoslovuje, zatímco vzpomínky na domov jsou jako živé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA