Velká fotbalová soutěž
Brazílie 2014 je tady!
12. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Králová
12.6.2014 16:51
Tak jestli dobře počítám, tak jsem dvaáctá do tuctu na tipování. Nabídku jsem zatím nenašla - a protože odjíždím tam, kde budu den bez internetu tak tipuji - dnes Brazílie - Chorvatsko asi 2:0, mistry svět se možná stanou opět Španělé a nejlepším střelcem mistrovství by mohl být L"ionel Messi z Argentiny. Tak uvidíme to v televizi v noci.
Jana Šenbergerová
12.6.2014 08:33
Pokud nejde o podávání fyzických výkonů, mám soutěže ráda. Fotbalu sice rozumím jako koza petrželi, ale když dáme s partnerem hlavy dohromady, určitě to bude zajímavá zábava, a navíc se trochu "vzděláme", protože ani on toho neví o fotbalu o moc víc než já.
Miroslav Štorch
11.6.2014 20:32
Také si rád zatipuji, když se nemusí platit jako v sázkových kancelářích. Proto jsem chodil jako učitel do vědomostních soutěží v televizích a vyhrál tam pár set tisíc. Hlavně jsem nic neriskoval a nic to nestálo mimo času a dopravy na místo. Tady nemusíme nikam jezdit a můžeme tipovat z domova. To je výhoda :-)
Libuše Křapová
11.6.2014 20:25
Taky se přidám. A pro ostatní - jsem vyhlášená tím, že nikdy žádný výsledek netypnu správně. Ani čísla ve Sportce. Takže až dám tip, pozor, určitě nevyjde. Prostě - chobotnice (jak se jen jmenovala) naopak. Ale pro tu legraci se zúčastním taky.
Pavel Král
11.6.2014 19:32
Díky za prima nabídku, bude to dlouhodobá záležitost náročná i na vytrvalost a dostupnost internetu. Naštěstí na dovolenou jedu až v srpnu. Josef Masopust v televizním rozhovoru konstatoval, že se na mistrovství světa odstěhoval od manželky do klidu,a by ji nerušil u seriálů a telenovel. Ale neřekl, že také proto, aby ona nerušila jeho :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA