Úžasná rekreace ROH ve stylu
filmu "S Andělem na horách"

Úžasná rekreace ROH ve stylu
filmu "S Andělem na horách"

28. 4. 2014
dovolená Soutěž: Nejlepší dovolená
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
super, také jsem jezdila do Tatranské Lomnice, ale už je to mraky let - tak 25 - 28)
Zdenka Jírová
To bylo v hotelu Moskva v Jevanech u Prahy. Teď se to samozřejmě jmenuje jinak. Byla to tenkrát zotavovna ROH, v r.1975 jsem tam s manželem strávila hezký týden.
Jarmila Komberec Jakubcová
Se zájmem jsem si přečetla Váš příspěvek o zájezdu do hotelu Morava ve V.Tatrách.Protože jsm nedávno viděla v TV film o dovolené s Andělem (asi 1.díl) v nějaké zotavovně u rybníka v létě zajímalo by mě zda existuje podobná dovolená v této zotavovně?Už bohužel neznám její název.Určitě by bylo zajímavé setkání či zájezd do podobného zařízení.Děkuji za informaci.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zdravím všechny účastníky ze Ředkovce a ještě doplňuji "pyžamovou" rozcvičku v Tatrách: Byli tam s námi urostlí mladíci-dvojčata. V Sekáči si zakoupili dámské téměř průhledné noční košilky na ramínka a v tom vylezli na rozcvičku! ( No, v tu chvíli nikdo necvičil - smíchy by se asi poč.... . ) A pan ředitel CK - ten si zase pořídil pončo! ( V popradském Sekáči byl opravdu výběr. Ale ten je i v Praze-Hloubětíně - adresu na přání sdělím)
Olga Štolbová
Možná i pro takovou partu, jaká se nám povedla teď v Ředkovci, by to nebylo špatné.
Jana Šenbergerová
V živém podání Květušky nezapomenutelná i pro mě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%