Úžasná rekreace ROH ve stylu
filmu "S Andělem na horách"
28. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
24.1.2016 07:13
super, také jsem jezdila do Tatranské Lomnice, ale už je to mraky let - tak 25 - 28)
Zdenka Jírová
5.7.2015 23:22
To bylo v hotelu Moskva v Jevanech u Prahy. Teď se to samozřejmě jmenuje jinak. Byla to tenkrát zotavovna ROH, v r.1975 jsem tam s manželem strávila hezký týden.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.5.2014 16:05
Se zájmem jsem si přečetla Váš příspěvek o zájezdu do hotelu Morava ve V.Tatrách.Protože jsm nedávno viděla v TV film o dovolené s Andělem (asi 1.díl) v nějaké zotavovně u rybníka v létě zajímalo by mě zda existuje podobná dovolená v této zotavovně?Už bohužel neznám její název.Určitě by bylo zajímavé setkání či zájezd do podobného zařízení.Děkuji za informaci.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.4.2014 03:50
Zdravím všechny účastníky ze Ředkovce a ještě doplňuji "pyžamovou" rozcvičku v Tatrách: Byli tam s námi urostlí mladíci-dvojčata. V Sekáči si zakoupili dámské téměř průhledné noční košilky na ramínka a v tom vylezli na rozcvičku! ( No, v tu chvíli nikdo necvičil - smíchy by se asi poč.... . ) A pan ředitel CK - ten si zase pořídil pončo! ( V popradském Sekáči byl opravdu výběr. Ale ten je i v Praze-Hloubětíně - adresu na přání sdělím)
Olga Štolbová
28.4.2014 22:49
Možná i pro takovou partu, jaká se nám povedla teď v Ředkovci, by to nebylo špatné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA