Prosím, seznamte se
19. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
6.5.2014 12:23
Pakliže je to aktuálka - tak už by se něco mělo dít dál!! Tak děje se něco???????????? jsem lačná!!!!!!
Marie Magdalena Klosová
22.4.2014 11:00
"Holky",je mi ve Vašem společenství fajn.A nechte se překvapit.Snad bude pokračování.M.M.
Zuzana Pivcová
19.4.2014 20:34
Pokud je to Vaše přítomnost, tak bych Vám ji přála. líbí se mi tam ten jemně ironický nadhled u obou, ten boduje. Sama jsem si dala jen dva inzeráty v mládí a nikdy z toho z mé strany zajiskření nebylo. Napřed jsme si psali a pak se sešli. A mně bylo, jako bych nejprve četla krásnou knihu a vytvořila si ve své představě svůj obraz hlavního hrdiny, a pak šla na zfilmovanou verzi, která mi tu představu výběrem herce zbortila. Ve snaze seznámit se stůj co stůj, s tím, že jim ujíždí vlak, jsou asi lidé hodně křečovití a někdy navzájem i sami k sobě nepravdiví. Já jsem vždy poznala někoho, když jsem to vědomě nechtěla, ale ve svém nitru jsem byla volná, tedy podvědomě nachystaná přijmout nový vztah bez zbytků připoutání k tomu předchozímu. Osobně věřím na něco na první pohled, netroufala bych si to nazvat láskou, ale jakési fluidum, které zavadí o něco ve mně a nenechá mě už v klidu. I když se to může zpočátku zdát třeba jen jako pocit nesnášení, ale není to lhostejnost.
Olga Štolbová
19.4.2014 18:20
Magdalenko, také držím palce. Přeju všechno dobré,
ať je to prima chlap a ať je vám spolu dobře.
Libuše Křapová
19.4.2014 09:55
Magdaleno, bezvadné, držím palce, doufám, že se vám to skutečně stalo. (Občas si totiž taky vymýšlím povídky na základě částečné skutečnosti.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA