Hledáme zralé modelky.
Ojedinělý projekt i60.cz!
24. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Klacek
16.9.2014 12:43
Dobrý den, fandím aktivitě všech věkových kategorií s tím, že člověk je stár toliko, na kolik se cítí. K projektu Hledáme zralé modelky mám návrh na tvůrce. Proč nezkusit také projekt pro muže - Hledáme zralé modely? Přeji všem jiskru v těle. jk
Vladimíra Beranová
15.9.2014 20:01
Čtyři desítky let jsem pracovala jako sestra v Domově důchodců. Věřte, že nejhorší je apatie, nezájem a čekání na smrt. Dělám všechno pro to, abych tak nedopadla.
Marie Pokorná
2.9.2014 17:03
Dobrý den, paní Klosová, moc Vás zdravím a hlasuji pro Vás.Osobně jsem Váš neobyčejný šarm a energii poznala při návštěvě nechvalného sklípku v Bořeticích a i když jsem ten den prožila ve stresu a vzteku, nezapomenu na skvělý večer plný legrace, který jsme prožili s našími přáteli a s Vámi. Jste pro mne jednoznačně LADY Sympatie.
Zuzana Virtová
2.9.2014 09:21
Dobrý den,líbil se mi článek p.Jitky Caklové
tímto ji dávám hlas v soutěži Lady Sympatie,
a přeji ,aby si nadále ve zdraví užívala důchodu.
Miroslava Matoušková
1.9.2014 21:08
Dobrý den, pokusila jsem se poslat fotku, ale bohužel nevím s jakým s jakým výsledkem. Můžete mi prosím dát vědět pokud nedošla? Děkuji. M. Matoušková
Alexandra Havelková
31.8.2014 22:00
Dobrý den, ráda se zúčastním tohoto bezvadného projektu. Jsem pro vše nové a jdu do toho s plným nasazením.
Jana Polánková
31.8.2014 21:49
Dobrý den, náhodou jsem se z časopisu dozvěděla o projektu "Hledáme zralé modelky". Velkou část života jsem si přála zkusit si zahrát alespoň malou roli ve filmu. Když jsem byla hospitalizovaná v Praze v nemocnici, seznámila jsem se tam s osmdesátiletou paní profesorkou, tehdy aktivní pracovnicí nadace pro neslyšící. Je to už řada let, nevím, jestli ta paní ještě žije. A ona mi k mému vyřčenému přání o herectví, pověděla své, abych počkala až zestárnu, že i ona chtěla zkusit roli ve filmu, a to se jí podařilo ve věku něco přes 70 let, protože filmaři občas hledají staré dámy do filmu. Nyní mě překvapil váš projekt ....... Když jsem byla malá holka, myslela jsem si o sobě, že jsem ošklivá. Když jsem se pak zmínila dědečkovi, že bych chtěla být herečkou, vpálil mi obratem to, co jsem o sobě tehdy říkala: "Jak bys mohla být herečkou, když jsi tak škaredá?", a já mu tehdy duchaplně odpověděla: "Budu hrát čarodějnice, ty jsou také potřeba", ale trochu mě to samozřejmě mrzelo .....
Hana Fremrová
31.8.2014 21:01
Dobrý den,právě uvažuji o svém stříbru ve vlasech, proč ho stále zakrývat nějakým kaštanem, který už stejně dávno nemám.Vaše vizážistka by si se mnou určitě poradila.Jsem z Plzně ( nedaleké Štěnovice).Více jak 20 let pracuji ve fin.poradenství,nyní mám kolem sebe mladé kolegy a kolegyně a je mi s nimi dobře.A mí klienti, tam je to ještě zajímavější, věkově i jinak neomezeno.A můj osobní život je vzhledem k mému věku již na román, a to se sem opravdu nevejde.Těším se na svou proměnu, společně s vámi.Hanka
Dagmar seterlova
30.8.2014 15:05
Dobrý den,rada bych vložila do mého života něco nového,vzrušujícího,a tak jsem zde a těšil se. Přejí krásné dny. Dagmar
Hana Horníčková
27.8.2014 10:57
Hezký den, nedaří se mi poslat fotku. Je možné získat mail, na který bych ji poslala. Svůj mail jsem uvedla. Předem děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA