Města a obce střídá nové
téma týdne: „Moje oči“
10. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
13.3.2014 04:55
"Oči" jsou důležité pro každého - ale senioři mají zrak už horší. Až ve věku 65 let jsem se "stihla" naučit PC = jdu s dobou, ale oči mi to nekazí ! Stačí á 1 hod.(ráno a večer), přečtu a vyřídím potřebné, o hry apod. zájem nemám - přes den mám notebook vypnutý. Zrak je důležitý i v obchodě - složení potravin, doba použitelnosti atp. je velmi drobným písmem, proto na nákup chodím "dovybavena" (zejm. do supermarketů): lístek s tím, co koupit, brýle ev.+ lupu a malou kalkulačku. Nákup v košíku mám předem sečtený - a ať mne zkusí u kasy obrat! Nákup přes internet: jedině tam, kde mají i dostupnou kamennou prodejnu, protože zboží chci vidět na vlastní oči (nekupovat a zejm. NEplatit předem tzv. "zajíce v pytli") Někdy si - z nutnosti - přizvu k nákupu i mladšího člena rodiny. Tak lze seniorovi přežívat tuto dobu, plnou nejrůznějších nástrah!
Soňa Prachfeldová
10.3.2014 09:16
Dozvěděli jsme se spoustu zajímavostí o pěkných místech, kterých je u nás mnoho... naše země je opravdu krásná ! Gratuluji Marušce a ostatním výhercům ! Přeji všem krásný sluníčkový den !
Jaroslava Handlová
9.3.2014 22:59
To já děkuji Vám všem za veškeré příspěvky, postřehy, komentáře a glosy. Těším se spolu s Vámi na další tématické týdny a na celý obsah našeho společného Magazínu i60. Redakce mě mile překvapila oznámením o přidělené poukázce. Ta se hodí vždy, tak také moc děkuji.
Miroslav Štorch
9.3.2014 22:00
Také děkuji za prima příspěvky o městech a gratuluji paní Novotné, protože Lipnici velmi dobře znám. Kdysi jsem absolvoval školení ve středisku blízko hradu a koupali jsme se v blízkém lomu. Domeček Jaroslava Haška, kde je jeho muzeum je opravdu miniaturní. Je tam natolik hezky, že tam měli rekreační velmi levné středisko naši poslanci. Jen nevím jestli ho od té doby nezpřístupnili i pro senátory, kteří mají také nízké platy :-(
Hana Práglová
9.3.2014 21:53
Také já gratuluji všem výhercům a Jarce děkuji za pěkné téma a její nelehkou práci při pročítání a následném "hodnocení".
Svatava Páleníková
9.3.2014 21:47
Byl to opět pěkný týden, mým favoritem byl článek Krásná Plzeň a milogvaný písek od paní Jankovské, napsaný tak krásně laskavým tónem.
Marie Novotná
9.3.2014 20:51
Ani se mi nechce věřit,že jsem vyhrála a to zrovna dvakrát.Nechtěla jsem psát o něčem,co by mohla napsat p.Handlová a zrovna tohle se stalo.Snad se příště polepším.
Děkuji .
Zuzana Pivcová
9.3.2014 20:31
Jarko, byl to zajímavý a zábavný týden pod Tvým vedením. Díky za vynaloženou práci a ochotu, pěkně sis na sebe naložila. V tom jsme si trochu podobné. Moc se těším na sraz. Paní Marii gratuluji k výhře, Lipnici taky neznám, a to mám Švejka docela ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA