Moje malé krásné Konice
7. 3. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
1.9.2014 11:41
Děkuji,paní Růženko,za vaši přízeň.Konici sice neznám"jako staré boty",ale jezdívám přes ni každý rok ,už 30 let,za svými přáteli do Čunína.jsou to manželé Vysloužilovi,on rodák z Čunína,na který je velmi pyšný,ona rodačka z Ostravy.Žijí v Ostravě,v Čuníně tráví každý volný čas.Pan Zdeněk Vysloužil je známý rodák.Maluje,nejvíce svůj kraj,
měl už i výstavu v Konici na zámku a v Prostějově.Mám to tam moc ráda.Samozřejmě jsme s mým mužem "prolezli"
za tu dlouhou dobu též Konice,nedaleko odtud jsme jezdili na koních a navštívili odtud dosažitelné hrady a zámky.Po té,co mi manžel umřel,v tom pokračuji se svým novým partnerem.Z poslední návštěvy jsme se vrátili VČERA 31.8.
Tak zase někdy na shledanou,Konice!Mějte se tam pěkně,Růženko.
Růžena Antlová
7.3.2014 20:11
Brodek u Konice je jen kousek od Konice .Paní Mgr.Podhornou jsem navštívila po operaci tlustého střeva , popovídala si semnou,a já si odnášela od ní pár lahviček bylinných tinktur po využívání jsem se cítila hodně lépe .Pomohla už spoustě lidí.Její firma nese název Naděje .
Zuzana Pivcová
7.3.2014 19:25
Asi je u vás moc hezky a zdravo, Růženko, protože já jsem si už několikrát nechala poslat bylinnou kúru od pí. Podhorné, která je z Konic nebo Brodku u Konic. Věnuje se hodně gemmoterapii.
Jana Šenbergerová
7.3.2014 15:51
Může člověka potkat něco lepšího než to, že je spokojený tam, kde žije? A z tebe Růženko, spokojenost vyzařuje i přes monitor. Nikdy jsem tam nebyla a možná ani nebudu, ale vím, že tam žije dobrý člověk.
Miroslav Štorch
7.3.2014 11:56
Hezký článek i pěkné fotografie.Jezdíval jsem k přátelům do Jevíčka a v Konicích jsem nikdy nebyl. Až pojedeme do Prostějova, tak se tam můžeme porozhlédnout. Díky za tip. 8-)
Jaroslava Handlová
7.3.2014 11:41
Děkuji za hezký příspěvek. Je vidět, že ani malé město se nemusí ztratit mezi těmi většími! Důležité je, aby byl člověk spokojený tam, kde žije. Ta spokojenost z napsaného článku vyzařuje. Pozvánka do Konic i okolí může být dosti inspirativní i pro další čtenáře.
Alena Vávrová
7.3.2014 11:38
Růženko - jako vždy - moc hezké představení Tvého městečka a krásné fotografie celkový obraz a Tvoji lásku ke Konici jen potvrzují.
Hana Práglová
7.3.2014 10:57
Růženko,celý týden jsem čekala,že se zmíníš o svém městečku.Dočkala jsem se.Díky .Na vašem zámečku bylo krásně a v restauraci chutnalo!!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA