Školu jako téma týdne
vystřídá "Moje sbírka"
23. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
25.2.2014 04:05
Možná, že mne čtenáři budou považovat za blázna, ale -zřejmě jediná v ČR-jsem za dobu cca 15 let vytvořila/vytvářím neobvyklou Sbírku. Kolem r. 2000 začal nový způsob prodeje : výlety/akce s předváděním zboží (nyní "Šmejdi"). Tehdy vše probíhalo ještě v pohodě, akce končily do 14.00 a pak hezký odpolední program (kulturní památky, přírodní zajímavosti apod. Hezké barevné pozvánky mi bylo líto vyhazovat a zrodila se sbírka. V současnosti (za pomoci občanů ČR) mám již přes 5000 druhů a k tomu SEN: Aby sbírka zůstala jako RETROvzpomínka na tuto dobu pro příští generace. Ke splnění mi pomůže právě autorka filmu "Šmejdi" sl. Silvie Dymáková - Sbírku převezme. Já jí však i nadále chci pomáhat a tak prosím účastníky těchto předváděček - pokud nějaké pozvánky ještě mají : zašlete mi je - moc děkuji!! Můj mail: kurzHoudk@seznam.cz - doručovací adresa je v redakci i60. A pokud sami něco sbíráte - ráda p pomohu, nebo dám tip na další sběratele.
Zuzana Pivcová
24.2.2014 13:03
Pro mě je, Jarko, největším relaxem právě práce. Přesněji, práce, která mě baví. A i když jsem zpočátku, jak Honza potvrdí, dost reptala, že se "akce" nedaří, tak jsem teď ráda a sama se těším na další podnětná témata.
Jaroslava Handlová
24.2.2014 12:51
Děkuji za všechny gratulace a blahopřeji také dalším oceněným autorkám Hance a Olze. Jano, Tvůj dobře čtivý příspěvek by možná zamíchal pořadím, kdybys se trochu neopozdila. Je moc hezké, že zde přibývají zajímavé příběhy a počet autorů zde stoupá. Nikdo nemusí být zarmoucený, někdy příště může být vybrán třeba článek právě od Vás. Připojuji se k panu Raškovi a říkám pište, pište, pište. Zuzko, kdyby to bylo v mé moci, tak Tobě bych teď jako poděkování po týdenním zápřahu naordinovala týdenní relax.
Olga Štolbová
24.2.2014 10:52
Oběma oceněným gratuluji a za sebe musím přiznat, že původně mělo moje povídání patřit na téma " Moje práce ",ale neumím tak rychle reagovat. Přesto za ocenění moc děkuji, udělalo mi radost.
Jana Šenbergerová
23.2.2014 22:04
Také všem výhercům blahopřeji.Všechny příspěvky k tématu týdne, které jsem stihla přečíst, se mi líbily, ale sama jsem se k tomu svému dostala až s křížkem po funuse. :-) Těším se na další témata.
Svatava Páleníková
23.2.2014 19:18
Všechny školní příspěvky byly super, bylo to zajímavé vráit se o několik desítek let zpět. Po každém článku se mi vybavil nějaký podobný zážitek jakoměli autoři článků. Díky všem za pěkné počtení.
Renata Zadražilová
23.2.2014 19:06
Já musím velmi pochválit paní Pivcovou, protože si počínala při zpracování tématu škola jako novinářský profík.
Marie Novotná
23.2.2014 18:46
Všem oceněným gratuluji.Věřím,že týden je krátká doba na to,aby se mohly napsat další příspěvky.Ale určitě to stálo za to.Děkuji za hezké vzpomínky ze života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA