Ilustrační foto: pixabay.com
Čtvrt století za volantem aneb Moje "Škola života"
22. 7. 2020Někdy v padesátých letech jsem v kině viděla film "Žižkovská romance". Hlavní představitelka byla řidičkou auta a jezdila na poště s malou dodávkou. Vždycky jsem toužila umět řídit auto, ale v naší rodině nikdo neměl ani auto, ani řidičský průkaz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
22.2.2014 22:29
Oli, obdivuji tě o to víc, že já toho moc nenajezdila, přestože jsem řidičák donedávna vlastnila.
Bylo to náročné pro muže, natož pro ženu.
Olga Štolbová
22.2.2014 21:03
Díky za pochvalu, vím že můj příběh se moc nehodí mezi vzpomínky na školní léta, ale začala jsem chodit do školy za války a Němci v Praze zabírali školy na vojenské lazarety a tak jsem chodila celkem do tří škol a poslední rok války jsme se učily v hospodě,kde majitel půjčil škole jednu místnost.
Zuzana Pivcová
22.2.2014 19:08
Ano, uviděla jsem ilustrační fotku s volantem a už mi bylo jasné, od koho příspěvek je. Díky, Olinko. Ty jsi moc hezká, tváří oduševnělá paní, a kdybych to nevěděla, netušila bych, když jsme se osobně sešly, žes bývala taxikářkou. I když, jaký je prototyp taxikářky? Sportovní, spíš drsnější? To je jen vžitá představa. Ty jsi Olinka, jsi vzácný člověk a jsem ráda, že jsem Tě poznala.
Marie Novotná
22.2.2014 18:15
,,Řidič ,ten těžký život má."Hezky se to čte,ale prožít ,,tuhle školu" života nebylo asi tak lehké.Děkuji za hezké čtení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA