Moje sbírka panenek
25. 2. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
23.11.2017 16:56
To muselo dát práce, takhle je všechny naaranžovat a vyfotit. Ale stála za to, protože to je radost pohledět. A holky byly určitě rády, že se vyvenčily a hádám, že se jim ani nechtělo domů.
Růžena Antlová
3.2.2017 09:29
Určitě nabídku využiji nikdy by mě nenapadlo že část panenek bude na výstavišti v Olomouci
Helena Trefilová
2.2.2017 14:02
Dobrý den paní Antlová, narazila jsem na Vaši krásnou sbírku panenek a chtěla jsem se zeptat, jestli byste se s ní nechtěla pochlubit na Výstavě FOR MODEL, kterou pořádáme od 10.3. na Výstavišti FLORA v Olomouci. Pokud by Vás tato nabídka zaujala, prosím kontaktujte nás na mailu trhy@flora-ol.cz
Moc děkuji a přeji hodně úspěchů.
Marie Novotná
10.8.2016 17:04
Musela jsem znovu nakouknout.Už se těším na další.Je to moc krásný koníček.Díky.
Růžena Antlová
22.4.2014 07:17
Jarko já si ani na jutubku nevšima že tam nějaký palec jen vím že se zobrazuje počet kouknutí se na filmeček a na něj se kouklo docela dost lidí.
Růžena Antlová
22.4.2014 07:15
Část panenek je vystavená v mém pokoji další část je bohužel v krabicích z důvodu nedostatku místa.Potřebovala bych na jejich vystavení celou jednu místnost.Tak je vždy v průběhu jara a léta vyvedu na procházku zahrádkou pofotím si a potěším se a zas musí některé zpět do krabic.
Růžena Antlová
22.4.2014 07:14
Část panenek je vystavená v mém pokoji další část je bohužel v krabicích z důvodu nedostatku místa.Potřebovala bych na jejich vystavení celou jednu místnost.Tak je vždy v průběhu jara a léta vyvedu na procházku zahrádkou pofotím si a potěším se a zas musí některé zpět do krabic.
Jaroslava Handlová
2.3.2014 11:26
Sbírka opatrovaná s velkou láskou. Líbí se mi popis, fotografie pořízené v krásném prostředí. Prezentace na you-tube je moc hezká. Jen se podivuji tomu, že já jsem tam dala jediný hlas. Přede mnou tam byla 0, po mém shlédnutí jsem označila jako "to se mi líbí", čili naskočil 1 můj hlas. Ale dál nikdo? Proč? Růženko, vím, že za to Ty nemůžeš. Ty si zasloužíš pochvalu a máš můj obdiv. Ale mně se zdá, že je to trochu škoda, že se přímo tam neobjevily další palce nahoru!
Miroslav Štorch
26.2.2014 21:38
Neuvěřitelné množství krásných panenek a jejich snímků. To není sběratelský koníček ale opravdový kůň, který chce hodně času a místa. Ale když to lidem udělá radost, tak proč ne. Někde v Praze je tuším také muzeum panenek a tomu můžete opravdu hravě konkurovat. Znám kamaráda, který se pro svou zálibu v železničních modelech rozvedl a do ložnice nastěhoval místo manželky další kolejiště, kam jezdily vláčky z obýváku. To už ale není koníček, ale úchylka. Vyměnit životní partnerku a maminku dětí za neživé vláčky ? To už je na psychiatra. Ale i takové sběratele můžeme najít.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA