Moje skoky na lyžích (soutěž)

Moje skoky na lyžích (soutěž)

18. 1. 2014
soutěž - zima
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Hezký zážitek ze studentských let. Já nejsem lyžařka, i když mě to mrzelo, že jsem neměla příležitost, ale ráda se na lyžování alespoň dívám. Do hor jsem jezdila ráda, Pec p. Sněžkou znám dobře, jezdili jsme do chaty U lišky ve Velké Úpě, ale v létě.
Dagmar Králová
Zábavně napsaný příspěvek z minulého století. Dobře jsem se pobavila i poučila. Pěkné snímky z Krkonoš mne potěšily, protože jsem často jezdila do Pece pod Sněžkou. Napište další příspěvky, které mají lidskou šťávu. Bylo to opravdu asi "držkobití" na můstku.
Miroslav Štorch
Nechtěl jsem psát článek příliš dlouhý. Skákal s námi i můj spolužák češtinář Petr Vichnar, který právě dnes hlásí Branky-Body-Vteřiny na ČT1. Psali jsme spolu i fakultní časopis a psaní mi zůstalo dodnes. Bylo tam mnoho zahraničních studentů - s hlavou mezi špičkami lyží přistál Abbas z Íránu. Když si namlátil kluk z Chile tak nadával Santa Marííía y Lucia. :-)
Růžena Antlová
Vzpomínka je pěkně napsaná .Jako děti jsme si stavěli malé sněhové můstky a na svých dřevěných lyžích jsme se snažili aspoň z toho půlmetrového sněhového můstku sjet tak aby jsme na lyžích zůstali stát.Ne vždy se to podařilo .Dlouhé lyže se zabodávaly pod můstek takže nemůžu říct že se jednalo o let ,ale byla to strašná sranda .
Zuzana Pivcová
Já jsem původem z Lomnice nad Popelkou, která je dodnes střediskem skoků na lyžích. Skáčou tam snad už i předškolní děti. My jsme sice neskákali, ale lyžovalo se tak od 4 let, na nohách ještě bačkorové vázání. Když jsem s několika bývalými spolužáky vylezla předloni na dnešní skokanskou "osmdesátku" a viděla pod sebou tu hloubku, nájezd a někde v dálce doskok, měla jsem husí kůži. Nevěděla jsem, že studenti tělovýchovy museli mít zápočet i ze skoků.
Olga Štolbová
Léta běží i když nechceme. Naše děti už neví nic o dřevěných lyžích a my jsme byli šťastní, že je máme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%