Moje skoky na lyžích (soutěž)
18. 1. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
5.5.2014 00:14
Hezký zážitek ze studentských let. Já nejsem lyžařka, i když mě to mrzelo, že jsem neměla příležitost, ale ráda se na lyžování alespoň dívám. Do hor jsem jezdila ráda, Pec p. Sněžkou znám dobře, jezdili jsme do chaty U lišky ve Velké Úpě, ale v létě.
Dagmar Králová
19.1.2014 08:46
Zábavně napsaný příspěvek z minulého století. Dobře jsem se pobavila i poučila. Pěkné snímky z Krkonoš mne potěšily, protože jsem často jezdila do Pece pod Sněžkou. Napište další příspěvky, které mají lidskou šťávu. Bylo to opravdu asi "držkobití" na můstku.
Miroslav Štorch
18.1.2014 19:50
Nechtěl jsem psát článek příliš dlouhý. Skákal s námi i můj spolužák češtinář Petr Vichnar, který právě dnes hlásí Branky-Body-Vteřiny na ČT1. Psali jsme spolu i fakultní časopis a psaní mi zůstalo dodnes. Bylo tam mnoho zahraničních studentů - s hlavou mezi špičkami lyží přistál Abbas z Íránu. Když si namlátil kluk z Chile tak nadával Santa Marííía y Lucia. :-)
Růžena Antlová
18.1.2014 19:45
Vzpomínka je pěkně napsaná .Jako děti jsme si stavěli malé sněhové můstky a na svých dřevěných lyžích jsme se snažili aspoň z toho půlmetrového sněhového můstku sjet tak aby jsme na lyžích zůstali stát.Ne vždy se to podařilo .Dlouhé lyže se zabodávaly pod můstek takže nemůžu říct že se jednalo o let ,ale byla to strašná sranda .
Zuzana Pivcová
18.1.2014 19:34
Já jsem původem z Lomnice nad Popelkou, která je dodnes střediskem skoků na lyžích. Skáčou tam snad už i předškolní děti. My jsme sice neskákali, ale lyžovalo se tak od 4 let, na nohách ještě bačkorové vázání. Když jsem s několika bývalými spolužáky vylezla předloni na dnešní skokanskou "osmdesátku" a viděla pod sebou tu hloubku, nájezd a někde v dálce doskok, měla jsem husí kůži. Nevěděla jsem, že studenti tělovýchovy museli mít zápočet i ze skoků.
Olga Štolbová
18.1.2014 18:10
Léta běží i když nechceme. Naše děti už neví nic o dřevěných lyžích a my jsme byli šťastní, že je máme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA