Operaci šedého zákalu v ČR
ročně podstoupí 80 tisíc lidí

Operaci šedého zákalu v ČR
ročně podstoupí 80 tisíc lidí

15. 1. 2014
oči operace
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iveta Balážová
Jáý mám paní Olnko také dobré zkušenosti. Zřejmě vám to neudělali moc dobře. Možná by stálo za to podstoupit nějakou revizi, nechat si zkontrolovat oči na jiné klinice a pak dle výsledku požadovat případně vrácení peněz, aneb očásti. Třeba došlo k nějakému pochybení.
Renata Zadražilová
Tak to já mám opačnou zkušenost. Dva dny po operaci jsem viděla rozmazaně, oči mě bolely, ale třetí den to už bylo lepší a já jsem najednou viděla jako ostříž. Jako bych omládla o třicet let. Opravdu jsem byla a vlastně jsem moc spokojená a doporučuji.
Olga Štolbová
Operaci šedého zákalu jsem podstoupila v říjnu minulého roku a jsem na tom velice špatně.Po operaci prvního oka jsem byla nadšená, po dvou dnech jsem nepotřebovala brýle na televizi a i číst jsem mohla bez brýlí už po pěti dnech.Bohužel, druhé oko dopadlo špatně.Vidím jen mlhavě, lékař stále tvrdí, že to chce čas, střídáme léky a nic nepomáhá. Vlastně používám jen pravé oko,už to trvá tři měsíce. Ztratila jsem jistotu pohybu, schodů se bojím. Čtu jen málo, oko se po pár minutách zaslzí a unaví. Zaplatila jsem za každé oko pět tisíc a na lécích a návštěvách lékařů další dva tisíce. Dala bych i víc, jen kdybych zase dobře viděla.
Redakce i60
Podstoupili jste operaci šedého zákalu? Jaké jsou vaše zkušenosti? Podělte se s ostatními čtenáři, kteří operaci zvažují.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%