Hodování s televizí aneb Výsměch důchodcům
Ilustrační foto: pixabay.com

Hodování s televizí aneb Výsměch důchodcům

3. 4. 2017
gastronomie glosa
Hodnocení:
(4.5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Přiznám se, že mám asi úchylku a podle většiny, jsem vadná, ráda totiž sleduju pořady o vaření. Kdysi jsme pravidelně koukali i na Prostřeno, ale už tento pořad nesledujeme, měli jsme spoustu výhrad, neseděl nám Vydra s Bouškovou a už to ani není o vaření. Vaření Ládi Hrušky, děs a bída. To mě nikdy nezaujalo. Mám ráda Karolínu, domácí kuchařku a některé jiné pořady, když mě nějaký pořád zaujme, tak se dívám a jiný vypnu.Když se mi líbí recept, tak ho třeba i vyzkouším. A nežužlám při sledování televize starý rohlík, to raději kafíčko a nebo jablíčko. Takže pohoda i s malou penzí. Jo a nezapomeňte, že televizi můžeme kdykoli vypnout.
Zuzana Pivcová
Hani, byla bych ráda, kdyby ses tu objevila v přítomnosti, nejen díky svému "archivnímu" příspěvku.
Květoslava HOUDKOVÁ
Na všech kanálech TV se vaří "o 106" - ale Češi asi na to "jen koukají" (v hlavě už místo není) a dál se cpou "smaženým polystyrénem" a jinými "ucmuděninami" v McDonaldu atd. Já - jakmile se v TV vaření objeví - okamžitě přepnu jinam, nebo vypnu=nesleduji-nevztekám se-nežehrám.
Zuzana Pivcová
Ano, tak tohle je zase známá sarkastická Hanka, bez příkras a nevěrohodného jásání. Vím, že téma, o němž píšeš, je vážné, ale ten Tvůj nezlomný humor je dokonalý. Fandím Ti!!
Jitka Chodorová
Máš pravdu Hanko,nechci zrovna bědovat,že se mám špatně,taky ráda a hodně vařím a pusu si zrovna nešidím,ale faktem je,že co se vaří dnes v televizi,to opravdu obyčejný člověk ani nezná,mně ale vadí i to,když si tam ti kuchtíci přiberou k sobě osobu,která vůbec neumí vařit a dává nám rozumy.Také musím napsat,že kuřecí kůže mi ani tak nevadí,ale spíše mě to ponižuje,já bych chtěla vidět všechny ty redaktory,jak takovou pochutinu konzumují,nebo je to jen návod pro nás důchodce,abychom tolik nebrebtali na neustálé zdražování všeho.Tak dobrou chuť!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%