Hubnu se Světem zdraví 3:
zbývá mi shodit "jen" 18 kg

Hubnu se Světem zdraví 3:
zbývá mi shodit "jen" 18 kg

26. 7. 2013
dieta Svět zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Jani,co se týče HELENKY: taky bych jí opravdu od srdce přála,aby se jí pár kg podařilo dát někam jinam!!!!! A ty???Myslím,že nějaké deko navíc, ,o kterém si myslíš,že máš,ale ostatní to nevidí ,by ti mnozí mohli závidět!!!
Jana Šenbergerová
Hanko, tak jsem to měla až do úrazu v 62 letech. Od té doby přibírám pohyb nepohyb. O to hůř, že zatím nenápadně. Helence držím pěsti, ať si dovede udržet váhu, které dosáhne.
Hana Práglová
Hubnout???CO TO JE???Během svého života jsem se s tímto problémem nesetkala.Spíše vždy přemýšlím,co dobrého si dát,abych pár deka přibrala.Pokud mi chcete někdo závidět,prosím,nedělějte to! Měla bych těžké spaní . Pro štíhlost mám svou radu.Pohyb,pohyb,pohyb a pak ani množství jakéhokoliv jídla nevadí.
Zorka Chvojková
Já taky hubla podle jídelníčku zdravé výživy a s výborným výsledkem -22 kg. Jenže po 4 letech mi podobná Mňamkáááá přestala jako mňamka chutnat, nastal jojo efekt. Chce co fakt takhle jíst po zbytek života. Víte, co s člověkem udělá pak pohled na svíčkovou, i když ji před tím nejedl? A protože konec života nemám tak daleko, začínám znovu. Proto sleduji Helenku se zaujetím.
Redakce i60
Zkoušeli jste někdy hubnout i Vy? S jakým výsledkem?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%