Hubnu se Světem zdraví 2:
První týden a minus dva kg
20. 7. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Rábová
23.7.2013 23:39
Ano, i já jsem hubla. Několikrát. A vždy jo-jo efekt. Pak jsem začala s "rozumnou"dietou. Zdravou výživou, založenou na glykemickém indexu. Jídelníček to byl zhruba jako od ing.Havlíčka. A zhubla jsem 20kg. Jenže potom to chce vybalancovat, aby se nehublo pořád. A strava dodržovat už celý život. Přibrala jsem 25kg. :-(
Jana Houdková
22.7.2013 14:27
Milé dámy, svět zdraví jsem též navštívila v domnění, že mi vymyslí nějaký šikovný jídelníček. Nepotřebovala jsem shodit moc, jen takových 5 kilo. No nevím za ty peníze jsme si akorát hezky popovídaly a vyměnily recepty. Nechala jsem si udělat rozbor krve za další korunky, kde jsem se dozvěděla, že jsem starší klientka /což vím/ a jinak nic světoborného. Nečekejte nic závratného. Je to na Vás. Poslouchat své tělo, ale ne to horší já. Sice jsem žádaných 5 kilo zatím nezhubla, jde mi to pomaloučku, ale již se nestresuji. Ty peníze mě docela vyléčili. Na pomoc druhých moc nespoléhejte,užívejte svůj rozum. Jde to v našem věku již pomalu, ale jde to.Hlavně se hýbat, plavat, chodit na vycházky a nesedět u počítače. Všem držím palce a noste svá kila s elegancí a grácií a nevyhazujte zbytečně peníze. To co vám radí v těch úžasných studiích víte všechny samozřejmě taky.
Helenka Vambleki
22.7.2013 11:25
Zdence: Základní platba se odvíjí od doby, jak dlouho chceš "pomáhat s hubnutím". Na tři měsíce 4900, na rok 13500. Pokud to má pomoci, tak to určitě nebudou vyhozené peníze.
Zdenka Vodičková
22.7.2013 10:12
I já bych ráda shodila nějaké to kilo navíc.Držím p.Heleně palce.Hubnutí se Světem zdraví stojí prosím Vás kolik ?Konzultace a jídelníčky.Děkuji za informaci.Vodičková
Marie Pudichová
20.7.2013 21:23
Neboj, dohlídnu na tebe a ty mi to vrátíš. Dnes piju celý den okurkovoý nápoj. Chutná výborně.
Dáme to!!
Jana Šenbergerová
20.7.2013 19:19
Já jsem měla celý dosavadní život zcela opačný problém. Mohla jsem jíst cokoliv v jakémkoliv množství a byla jsem extrémně štíhlá.
Po úrazu a změně stravy jsem začala přibírat. Samozřejmě na břiše. A zbavit se pneumatiky není vůbec snadné.
Helenko, držím pěsti, ať má lepší JÁ navrch a ty brzy takovou váhu, jaká se ti bude líbit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA