Putování po řeckých ostrovech:
Rhodos – jeden pobyt nestačí

Putování po řeckých ostrovech:
Rhodos – jeden pobyt nestačí

29. 5. 2013
Seriál o Řecku
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Růžena Antlová
Početla jsem si o místech která asi nikdy nenavštívím musí tam být krásně.
Zuzana Pivcová
Můj pobyt na ostrově Rhodos byl jarní, úplně na začátku turistické sezóny. Všechno bylo zelené a rozkvetlé. Vybrala jsem si pobyt doslova na venkově. Ráno mě vzbudil Řek, který se sekačkou sekal obilné pole za hotelem. Pozorovala jsem mravence, jak nosí po pěšinkách zrní do mraveniště. Ani bych nevěřila, že nejsem doma. Turistický minivláček vyjel na svou první jízdu a kromě průvodčí jsem s ním jela jen já. Když jsem jela na zakoupený zájezd, musel pro mě autobus jet silnicí mezi poli k hotelu. Když jsem chtěla do hlavního města, šla jsem něčím jako zahrádkářskou kolonií, pak po starém mostě přes vyschlou říčku a do kopečka na silnici k zastávce pod viaduktem. Tam stál starší muž s červenou květinou za uchem a v barevné košili, německy mi sdělil, že tu žije už dávno a jede na sraz hippies. Jeli jsme jako správná dvojka, ale lidi to nepohoršovalo. Rhodos má také krásné pohoří, řekla bych, že je to zmenšená Kréta, ale vše dosažitelnější a půvabnější. Jen některá nově vybudovaná střediska u pláží jsou pouze rekreačně jednotvárná.
Jana Šenbergerová
Hanko, moc hezky se mi s vámi putuje. Dnes jsem se dokonce přistihla při myšlence, že by nemuselo být špatné podívat se na některé z míst, o kterých píšete. A to jsem spíš horská koza než mořská panna. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%