Zamilovaný básník
FOTO: pinterest.com

Zamilovaný básník

13. 1. 2017
Můj příběh vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Růžena Antlová
pár básní od něj mám jak pohledám tak bych je zveřejnila .
Lidmila Nejedlá
Často si říkám, kde je ta Růženka, která sázela česnek...
Zuzana Pivcová
Myslím i ty zbývající básničky, abych to upřesnila.
Zuzana Pivcová
Vidím, Růženko, že jsem Ti před pár lety už k příběhu něco připsala. Škoda, že si nemohu přečíst, jak ten dnes už nežijící pán veršoval. To bych si docela přála.
Helenka Vambleki
Takové pěkné příspěvky nám psávala Růženka. Pak ale ovdověla a na íčko chodí málo - což je škoda. Halóóó´!!! Růženko, vrať se!!!
Nina Šachová
Dojemný životní příběh, Růženko. A právě takové se nám zaryjí do srdíčka a zůstanou tam uloženy navěky.
Jana Šenbergerová
Moc hezká, i když trochu smutná vzpomínka. Nejeden z nás podobné v hlavě nosí. Já jednu ještě živou potkala dnes - řidiče, který jezdil autobusem, kterým jsem před skoro čtyřiceti lety dojížděla do práce. Cestující s ním zažili nejednu příjemnou a veselou chvíli. Dnes je to skoro osmdesátník a také ho potěšilo, že se na "místě činu" setkal s někým, kdo ho tehdy znal.
Zuzana Pivcová
To je zvláštní příběh a docela mě to dojalo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%