Chci do předčasného důchodu.
O kolik budu brát méně?
13. 3. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
27.11.2014 10:23
" Letos u mužů činí 62 let a osm měsíců, ..." Tento údaj je zavádějící, protože odchod do důchodu se u mužů odvíjí od ročníku a data narození.
Jana Šenbergerová
27.11.2014 10:17
Možná vás k této myšlence dovedla skutečnost, že vdovy mají důchod vyšší o vdovský důchod. Závisí to na okolnostech. Přesně je to zakotveno v zákonech.
Alena Tollarová
27.11.2014 08:49
Docela by mě zajímalo, kde jste do slyšela. Já sice nejsem žádný odborník, ale zdravý rozum mi napovídá, že je to nesmysl. Není nic jednoduššího, než podívat se do Zákona o důchodovém pojištění č. 155/1995 Sb., v platném znění.
Marie Široká
27.11.2014 00:20
Dobrý den, slyšela jsem, že rozvedené ženy mají nižší důchod než ženy vdané, nebo vdovy. Je to pravda? Pokud ano,
z jakého důvodu? Děkuji za odpověď.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA