Kurzivka o počasí
Ilustrace: Pixabay

Kurzivka o počasí

24. 4. 2025
glosa počasí
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Letos se jaro vydařilo a je krásné, přeji hezké další teplé dny :-)
Blanka Lazarová
Souhlasím s Álou. Myslím, že je to celkem v normě. A když to řekne Alča, tak už na tom něco je. Víme, jak to tam u nich s počasím mají. :-)
Alena Velková
Já mám taky moc ráda teploučko :-)
Jan Zelenka
Věrko, ten článek je tak trochu nadsázka. Je mi jasné, že nemůže být furt pěkně. To by svět zašel. Dámy, díky za komentáře.
Alena Tollarová
Honzo, mně připadá, že letošní jako je jak má být, tj. tak akorát. Loni se příroda zbláznila a probudila moc brzy a jak to dopadlo, všichni víme. Stačil jeden noční mrazík a bylo po úrodě. Taky mám ráda sluníčko a teplo, ale nesmí ho být moc. Hezké jaro! :)
Daniela Lender Chaloupková
Moc pěkný článek. Jaro je moje nejmilovanější období, bez sluníčka a tepla bych se neobešla. Na druhou stranu, po minulých deštích se konečně zazelenala i Vysočina. Takže, asi jako všechno v našem životě, je potřeba mít všechno vyvážené. Přeji nám všem, abychom si toho jara a léta užívali co nejvíce a při vší spokojenosti :-))
Věra Ježková
Jendo, měj si rád své slunce a teplo. Proč by na tom mělo být něco špatného? Jak víš, já slunce a teplo moc nemusím.
Naděžda Špásová
Jendo, nejsi sám, taky máme rádi slunce a světlo a teplo, teď je 13.20 hod. a venku je šedivo a stále prší.
Jana Jurečková
Letošní jaro je překrásné, mohlo by zůstat. Všude, kam se podívám je probouzející se příroda. Zima je pryč a čeká nás slunce, zatím ne příliš žhavé. Mám svou kamarádku, chodíme na procházky a je nám bezva.
Dagmar Vargová
Naopak bych řekla, že to letošní jaro hodně připomíná jaro :-). Včetně toho, že teploty několikrát přesáhly 25°C. Vyšší teploty už snáším těžko a děsím se "třicítek". Naštěstí už nemusím do práce, což obnášelo dojíždění několika autobusy (a úmorné čekání při přestupování na další spoj). Jinak tedy kromě veder mně nevadí nic. Z ročních období mám nejraději podzim se vším, co k němu patří (déšť, sychravo, mlha,...). A na těch "třicítkách" je dobré pouze to, že můžu plavat v bazénu na zahradě :-).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%