Všechny fotografie: Daniela Lender Chaloupková
Světelnou a hudební aqua show v Jindřichově Hradci nikdy nevynechám
13. 4. 2025Jihočeský Jindřichův Hradec je jedním z míst mého srdce. Nedaleko odtud jsem prožila své dětství a mládí, navštěvovala zde střední školu a toto město si navždy zamilovala. Dodnes se tam ráda vracím a procházím známá místa.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Herzánová
14.4.2025 17:43
40 let kemp Kunžak pod stanem, když otevřeli u Floriana světelnou šou bylo to nádherné ale po minulé návštěvě před 2 roky se nám to nelíbilo. Jinak paráda!!!!
Vladimír Mrázek
14.4.2025 15:14
Ani já aqua show nikdy nevynechám, když JH navštívím, většinou s nějakou návštěvou. Jsem zvyklý parkovat u zimního stadionu hned za pasáží, a tak je to naše první atrakce na cestě k poledníku, betlému a zámku.
Zuzana Pivcová
14.4.2025 13:44
Byla jsem tam jen jednou s výpravou z NDR, takže to už je asi 50 let, pak už jsem šla záhy do Prahy a jižní Čechy a já se dnes sbližujeme velmi pomalu. Moc děkuji za příspěvek.
Iva Bendová
13.4.2025 11:52
Máme s manželem na červenec zadané 3 noclehy v Hotelu Bílá paní a moc se těšíme, snad vše klapne, je to od nás cca 340 km a vydáme se po kolejích. Začali jsme kromě větší dovolené přidávat tímto způsobem města ČR, předloni Pardubice s koncertem Stinga, vloni Český Krumlov i s otáčivým hledištěm, letos J. H. Děkujeme za tip, krásně zpracováno.
Šárka Bayerová
13.4.2025 11:23
Danielo, Hradec mám moc ráda. Mívala jsem odtamtud kamarádku, tak jsem tam často jezdila. Už jsem tam dlouho nebyla... Krásné fotky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA