Podruhé pěšky ode vsi ke vsi
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Podruhé pěšky ode vsi ke vsi

9. 2. 2025

Řídím se heslem, že pohyb je život. Nohy mi díky bohu stále slouží a klouby nebolí. Cosi mě pudí ven protáhnout se a provětrat hlavu. Všude je něco zajímavého k vidění, stačí se jen rozhlédnout a třeba popojet kousek od domova.

cestování fotografování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Opět díky, Ali, za krásnou reportáž :-)
Daniela Řeřichová
Alenko jak jinak, než paráda. Tato místa neznám, tak díky za přiblížení prostřednictvím krásných fotek a pěkného čtení.
Jana Vargová
Aleno, další krásná procházka s fotogrefiemi.
Soňa Prachfeldová
Máme krásných vesniček, díky Alen za přiblížení.
Zuzana Zajícová
Krásné fotky i povídání, děkuji za virtuální procházku
Martina Růžičková
Aleno, moc hezky mapuješ svoje okolí. Těším se na další pokračování. :-) Fotky s mlžným oparem mám ráda, získávají zajímavou atmosféru. Kraj kolem Labe je plný památek. Bojím se, aby je řeka v budoucnu opět neohrozila.
Hana Rypáčková
Líbí se mi tvoje podání toulání.. Ať ti nohy slouží..
Blanka Lazarová
Álo, moc hezky jsi tu procházku nafotila. Radost prohlížet. :-) :-) :-)
Zuzana Pivcová
Jen hezky cestuj a foť. Často si vzpomenu, jak jsi zvláštně fotila, natáhla jsi obě ruce s foťákem do předpažení a udělala snímek. Moc se mi to líbilo.
Jana Šenbergerová
Ali, jen choď, dokud můžeš a kam můžeš. Mně to teď moc chybí, ale co jsem nachodila, mi někdo kdo nevezme. S chválou se připojuji ke všem přede mnou. Po dlouhé době vidím zvonka aspoň na fotce a takové množství vrabců jsem ještě neviděla, i když u nás je jich také docela dost. Díky za všechny tvé kroky i fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%