Ilustrační foto: pexels a ingimage
Něco jako káva s mlékem. To je barva, která bude vládnout letošní módě
3. 2. 2025Mocha Mousse. To je název pro barvu, která byla vyhlášena barvou roku 2025. Tak už to bývá, každý rok je ve světě módy ve znamení nějaké. A tahle je zatraceně zajímavá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
6.2.2025 07:12
Tuhle barvu mám ráda.. a dlouho. A až dnes jsem zjistila, že je to barva roku.
Jitka Caklová
4.2.2025 20:04
:-) I mně jsou barvy jednotlivých roků ukradené. Mám ráda modrou, tak jsem si koupila patery modré spoďáry v různých odstínech. Ty co jsem nosila předloni, jsou mi velké. :-) :-)
Jindřich Berka
4.2.2025 09:53
Proč ty modelky mají černé brýle? Myslím si, že starším ženám vrásky sluší. Jindra
Věra Ježková
3.2.2025 17:03
Barva roku obecně mi je ukradená. Tahle se mi líbí. Dnes jsem si koupila nezávisle na ní patery různě béžové ponožky.
Dagmar Vargová
3.2.2025 15:51
To beru. Jako kozoroh mám ráda zemité přírodní barvy, tj. odstíny hnědé, béžové, zelené,... vše, co je v přírodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA