Ilustrační foto: Pixabay
Tiskárna na vzpomínky
24. 12. 2024Byla středa nebo čtvrtek prvního adventního týdne, když mi zvoní telefon právě ve chvíli, kdy vyzvedávám balíček u poštovní přepážky. Přepnu rychle vyzvánění do tichého režimu a nechávám mobil vrnět v kapse. Vrní až do doby, co vyjdu z pošty.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
26.12.2024 07:59
Milý Honzo, Ty jsi taková dobrá duše....díky za krásná slova a přeju Tobě i celé Tvé rodince hlavně hodně zdraví, spokojenosti a lásky.
Jana Šenbergerová
26.12.2024 06:20
Milý Honzo, díky za dobro, které pomáháš šířit. Je v každém z nás, ale ne každý to umí jako ty. Tyto stránky jsou toho neklamným důkazem. Tady nemusí být nikdo sám. Přeji tobě, tvé rodině, redakci íčka i všem íčkařům příjemný konec roku a úspěšný ten příští. ❤️
Dana Kolářová
25.12.2024 17:35
Rozdávat radost přináší potěšení obdarovanému i rozdávajícímu a to je na vánocích nejkrásnější. Přeji všem íčkařům spolu s redakcí v čele s panem Raškou hlavně zdraví a v novém roce radosti co nejvíce. Díky.
Miloslava Richterová
25.12.2024 08:53
Ano, každý rok se to píše, zavolejte někomu, napište někomu, oslovte někoho, stačí vyměnit si pár slov, potěšit, lidé, buďte tak hodní, zpříjemňujte si vzájemně život celoročně. Pane Raško, děkuji za tento web a přeji krásné svátky, hodně zdraví a hodně dalších pěkných nápadů v novém roce zde :-)
Hana Rypáčková
25.12.2024 08:29
Ano, to je hezké. Mám kamarádku v nemocnici a naštěstí to nemám daleko.
Alena Vávrová
25.12.2024 07:32
Honzo, také děkuji za Tvá slova. Ano, takového Tě známe a máme rády/i ♥ . Mám to stejně jako Eva M. Je to asi už druhý rok, co jsem si vymínila, že budu na vánoce z vlastní vůle sama a nemám s tím problém a snad se mi podařilo přesvědčit rodinu, abys tím neměli problémy ani oni. Vím, že jsou poblíž v každé chvíli, stejně tak i moji přátelé. Přeji krásné a šťastné nejen vánoční dny, ale i všecky dny nového roku a k tomu pevné zdraví .
Dana Puchalská
24.12.2024 18:52
Ano,samota je pro někoho moc smutná záležitost.... Mám pár přátel, kteří jsou vděční i za několikaminutový rozhovor... A já mám potom moc hezký pocit,že jsem jim aspoň trošku pomohla....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA