Nečekaná operace na autobusové zastávce
Ilustrační foto: Pixabay

Nečekaná operace na autobusové zastávce

3. 12. 2024

Bylo po poledni. Čekala jsem na jedné pražské anonymní autobusové zastávce. Přišla jsem s předstihem, jako vždy a všude, a využila jsem těch deset minut k malému občerstvení. V žaludku mi kručelo a byla mi zima. Pofukoval studený vítr.  

Můj příběh společnost zdraví
Hodnocení:
(4.9 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Marně se snažím pochopit o čem ten článek vlastně je. Dramatický nadpis, myslela jsem, že bylo na zastávce operováno alespoň slepé střevo a ono nic. Chápu, dobrý nadpis prodává.
Ilona Ondráčková
Zuzana Pivcová :-) a když se podaří potkat psy a děti, hned je den krásnější
Ilona Ondráčková
Dana Puchalská: jojo
Ilona Ondráčková
Vanda Blaškovič: měla jsem z něj trochu obavu. Možná pouze hledal někoho, s kým by prohodil pár slov. Jako občas každý z nás. A zda lhal? Pán Bůh ví.
VANDA Blaškovič
No, jasně, že se v dopravních prostředcích setkáváme s různými typy lidí. Vám byl jistý muž s pronikavým pohledem podezřelý? Měla jste z něho obavu? Neprávem? Asi ano, a on byl jen ukecaný, nebo že by lhal? Co myslíte Vy, paní Ilono?
Zuzana Pivcová
Pro mě je zajímavé už samotné zjištění, že nejsem sama, kdo se v dopravních prostředcích setkává s různými typy lidí. Myslím, že jste vybrala docela dobrý vzorek.
Dana Puchalská
Jo jo,jsou to někdy zážitky.... :-) :-)
Ilona Ondráčková
Lenka Kočandrlová Díky! Tak hlavně je to zadarmo a nepsala to umělá inteligence :-)
Lenka Kočandrlová
Nějak jsem vůbec nepochopila,co se stalo,kde byla jaká operace,co dělal pán se žebříkem ??? Článek tak neměl žádnou pointu, jen pár informací,že pisatelka snědla kitkat,vypila kávu a jela busem,kde se jí zdál nějaký pán divný. Na mně je to tedy dosti nudné a bez vtipu a ještě jakoby nedořečené.
Ilona Ondráčková
Jana Kollinová: Moc děkuji. Příběh se opravdu stal...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%