Další splněný seniorský sen: let stíhačkou
FOTO: Z osobního archivu Danuše Onderkové

Další splněný seniorský sen: let stíhačkou

26. 11. 2024

O plnění svých snů jsem již tady psala. Trošku Vám je připomenu. Začalo to letem v balóně, následovalo pilotování sportovního letadla (4x), potom jsem šla do tandemového seskoku (4x). A teď jsem si splnila a mohu si odškrtnout další položku ze seznamu. A to let stíhačkou.

aktivní senioři hobby Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Vargová
Paní Danuše, vše už tu bylo napsáno... rovněž smekám a přeji Vám hodně zdraví k plnění dalších snů :-). Mně se podlamovala kolena už jen při čtení článku a prohlížení fotek.
Jitka Hašková
Danuše, jsi úžasná.
Eva Mužíková
Danko, stačilo mi přečist si Tvé zážitky a motala se mi hlava. Nebudu řikat, že Tě obdivuji, protože jakykoliv takovýto pokus považuji za zbytečný hazard. Ale protože jsi si splnila dalši velký sen, přeji ti to a jsem ráda, že jsi přistála ve zdraví. Vlastně co to píšu, můj plánovaný let balónem lze také považovat za hazard, takže vzhůru k oblakům. Máme tu jestě jednoho nadšence pro adrenalin, Libušku K., ta má taky za sebou tandémový seskok. HOLKY bláznivý.
Karel Maginot
Tak to je bomba, po přečtení jsem hned pochopil, co si dám jako místní dědoušek postaršík pod stromeček jako dárek ....let v Albatrosu. Balon rovnou vynechám. Škoda, že to není třeba v Migu 21 apod. Zatím oblohu brázdím pouze pod vrchlíkem .... ano letos jsem dal 35tý seskok a tak již skáču samozřejmě sám včetně volného pádu. A vám bych poradil ... opusťte (již 4) tandemák, udělejte krátké školení a kurz a začněte skákat sama. Je to nádhera.
Zuzana Pivcová
Každý jsme jiný, a to fyzicky i psychicky. Ty jsi v tomhle obdivuhodná, i když někdo by to zavrhl. Jen podnikej, na co se cítíš, co Ti dělá radost.
Miloslava Richterová
Tak to je úžasné, jste dobrá ! :-)
Naděžda Špásová
Danko, máš můj velký obdiv, tohle bych nikdy nedala, mně by nikdo nedostal ani do letadla, natož do stíhačky. Je dobře, že si plníš své sny a přání. Přeji ti v tom hodně štěstí. :-)
Alena Velková
Smekám.
Anna Potůčková
Danko Ty jsi neskutečná. Odvážná, ničeho se nebojíš a fakt smekám. Člověk žasne nad Tvými splněnými sny. Přeji Ti další splněné sny a spoustu zdraví a odvahy.
Soňa Prachfeldová
Danko, žasnu, obdivuji tvoji odvahu, obdivuji jak si dokážeš plnit své sny myslím že jsi jediný takový létavý ptáček mezi námi na íčku. Jsi prostě hvězda na nebi i na zemi. A gratuluji k tvému šťastnému přistání a moc ti přeji v Novém roce další akrobatické výkony na nebi. ❤️

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%