FOTO: Z osobního archivu Danuše Onderkové
Další splněný seniorský sen: let stíhačkou
26. 11. 2024O plnění svých snů jsem již tady psala. Trošku Vám je připomenu. Začalo to letem v balóně, následovalo pilotování sportovního letadla (4x), potom jsem šla do tandemového seskoku (4x). A teď jsem si splnila a mohu si odškrtnout další položku ze seznamu. A to let stíhačkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Vargová
26.11.2024 19:37
Paní Danuše, vše už tu bylo napsáno... rovněž smekám a přeji Vám hodně zdraví k plnění dalších snů :-). Mně se podlamovala kolena už jen při čtení článku a prohlížení fotek.
Eva Mužíková
26.11.2024 19:19
Danko, stačilo mi přečist si Tvé zážitky a motala se mi hlava. Nebudu řikat, že Tě obdivuji, protože jakykoliv takovýto pokus považuji za zbytečný hazard. Ale protože jsi si splnila dalši velký sen, přeji ti to a jsem ráda, že jsi přistála ve zdraví. Vlastně co to píšu, můj plánovaný let balónem lze také považovat za hazard, takže vzhůru k oblakům. Máme tu jestě jednoho nadšence pro adrenalin, Libušku K., ta má taky za sebou tandémový seskok. HOLKY bláznivý.
Karel Maginot
26.11.2024 19:11
Tak to je bomba, po přečtení jsem hned pochopil, co si dám jako místní dědoušek postaršík pod stromeček jako dárek ....let v Albatrosu. Balon rovnou vynechám. Škoda, že to není třeba v Migu 21 apod. Zatím oblohu brázdím pouze pod vrchlíkem .... ano letos jsem dal 35tý seskok a tak již skáču samozřejmě sám včetně volného pádu. A vám bych poradil ... opusťte (již 4) tandemák, udělejte krátké školení a kurz a začněte skákat sama. Je to nádhera.
Zuzana Pivcová
26.11.2024 18:54
Každý jsme jiný, a to fyzicky i psychicky. Ty jsi v tomhle obdivuhodná, i když někdo by to zavrhl. Jen podnikej, na co se cítíš, co Ti dělá radost.
Naděžda Špásová
26.11.2024 18:43
Danko, máš můj velký obdiv, tohle bych nikdy nedala, mně by nikdo nedostal ani do letadla, natož do stíhačky. Je dobře, že si plníš své sny a přání. Přeji ti v tom hodně štěstí. :-)
Anna Potůčková
26.11.2024 18:27
Danko Ty jsi neskutečná. Odvážná, ničeho se nebojíš a fakt smekám. Člověk žasne nad Tvými splněnými sny. Přeji Ti další splněné sny a spoustu zdraví a odvahy.
Soňa Prachfeldová
26.11.2024 17:10
Danko, žasnu, obdivuji tvoji odvahu, obdivuji jak si dokážeš plnit své sny myslím že jsi jediný takový létavý ptáček mezi námi na íčku. Jsi prostě hvězda na nebi i na zemi. A gratuluji k tvému šťastnému přistání a moc ti přeji v Novém roce další akrobatické výkony na nebi. ❤️
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA