Ilustrační foto: pexels a ingimage
Barevné kabáty nejsou moc oblíbené. Škoda, bývají krásné a ženám sluší
23. 10. 2024Fialová, žlutá, červená, blankytně modrá. Tyto barvy si zpravidla spojujeme s letními šaty, s tričky, košilemi. Ale kabáty volíme v barvách nenápadných, případně v černé. Je to tak správně, kabát se nekupuje na jednu sezónu a měl by se proto dát kombinovat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Štěpánková
25.10.2024 11:07
Ano, stalo se mi přesně toto - zkoušela jsem si krásný červený kabát a nakonec koupila černý. Bála jsem se, že ten červený neunosím. Pak jsem litovala.
Eva Mužíková
24.10.2024 16:36
Kabáty mám celkem čtyři, ale stejně nosim nejraději dlouhou vestu. Je světlá, tak nějak starorůžová( já milovnice černé barvy). Kombinuji to s teplými tmavými svetry, nebo slabší tmavou bundou a tmavými kalhotami. Nesmí ale pršet, mrznout ano. Potřebovala bych narazit na nějakou prodejnu s čepicemi s kšiltem, ty moje tři oblíbené už něco pamatují.
Daniela Řeřichová
23.10.2024 12:43
Kabáty jsou hezké. Zamlada jsem nosila hlavně černé oblečení a čím jsem starší, tím volím barvy světlé, jemné. Na toto přechodné období mám vlněné kabáty ve světle modré barvě, v pudrové růžové a pudrové meruňkové. K tomu různé šály a šátky, protože jinak nosím téměř výhradně jednobarevné oblečení.
Miloslava Richterová
23.10.2024 11:38
Zaujalo mne spojení vynosit/ nevynosit kabát... často se teď píše, ona ty šaty vynesla :-)
Hana Řezáčová
23.10.2024 11:23
Kabáty jsou moc pěkné, ale myslim si, že kdybych si šla takový koupit, tak neseženu ...
Věra Ježková
23.10.2024 07:36
Inspirovat se nenechám, kabát nepotřebuju, ale až na foto 3 se mi všechny líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA