Úvodní foto Jan Zelenka, ilustrace v textu Pixabay.
Buď klidu chvála!
2. 9. 2024Ano, mám moc rád klid. Sice ne pořád, ale občas taková potřeba nastane. V tom případě vyndávám z uší obě sluchadla, neboť když jsou zasunutá, slyším nepříjemně i zvuk tikajících hodin a také fůru dalších zvuků. Působí to na mne velmi rušivě, a já si přece chci užít ten svůj klid.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
6.9.2024 17:15
Dnes mi pan doktor naměřil vbyšší tlak a zeptal se jestli nemám nějaký problém. Nemám, užívám si klid jak to jenom jde.Ale proč mi ten klid zvyšuje tlak to nevím.
Soňa Prachfeldová
4.9.2024 16:55
Mám klid ráda, vážím si ho, protože není pořád. A v těch chvílích klidu, si člověk pročistí hlavu. Tak to mám , když jedu sama na kole klidným okolím.
Jitka Hašková
3.9.2024 13:54
Honzo, také mám ráda klid. Obvykle mně vyruší sousedka, když si obědě zdřímnu a probudí mě.
Jan Zelenka
3.9.2024 11:06
Milé dámy, moc vám děkuji za všechny komentáře. Ať máme povahu jakoukoli, občasná chvíle klidu je potřebná a milá.
Jana Jurečková
3.9.2024 09:42
Pro mě jsou nejhorší špatné zprávy. Nezaklepají na dveře. Najednou se objeví a je po klidu. Chtěla bych je odehnat, někam se schovat, ale ony jsou vytrvalé. Před několika dny jsem měla v kuchyni naprostou pohodu, čistila jsem dýni hokaido a z rádia zaslechla o smrti Karla Heřmánka. Tak jsem všeho nechala a musela jít do vedlejšího pokoje, jinak to prostě nešlo..... Moc děkuji za krásný článek, vím kam směřuje a jak je klid křehká věc, během vteřiny se nadobro může rozbít.
Dana Straková
2.9.2024 21:39
Chápu Vás, s těmi klidnými chvílemi o samotě je to přece jasný, protože inteligentní člověk potřebuje být se svými myšlenkami sám. To je vědecky prokázáno a když jsem se to dočetla, potěšilo mě to. Jsem taky ráda sama :-)
Romana Koníčková
2.9.2024 18:59
Miluji klidné chvíle. Sama se sebou. Na nic nemyslet a vnímat jen tlukot srdce. Moc jich není :-)
Anna Potůčková
2.9.2024 18:41
Mám ráda také občasný klid, ale nesmí jej být moc. I zde všeho moc škodí. Díky za zajímavý a čtivý článek.
Alena Tollarová
2.9.2024 16:52
Přistihuji se, že vlastně mám klid čím dál raději. Ale zase ho nesmí být moc ...
Naděžda Špásová
2.9.2024 13:32
Jak tu bylo napsáno, klid je k životu potřebný. Mám klid ráda, ale musí mi u toho hrát aspoň rádio. Ráda luštím křížovky a to hlavně večer a k tomu mi musí hrát TV. Každý to máme jinak a to je dobře, být všichni stejní by bylo peklo. Jedno, tobě ten klid opravdu přeji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA