Jižní Toskánsko: Tam, kde se zastavil čas
Všechny fotografie: Jan Raška

Jižní Toskánsko: Tam, kde se zastavil čas

18. 8. 2024

Je tu všechno - hodně slunce, zeleně, tyrkysové moře i krásná jezera, nádherné hory, vynikající víno, dobří lidé. A v každém městě či malé vesnici na vás dýchne kus historie. Jako by se tu zastavil čas. Je to balzám na duši, tady chcete žít.

cestování Itálie
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Moc by se mi tu líbilo. Díky za velmi pěkně zpracované informace a nádherné fotky, které přímo vybízejí k návštěvě.
Marie Magdalena Klosová
Děkuji za výlet do končin, které jsem ještě nestihla. Nejjižněji jsem obdivovala Sienu, a ta byla... Přeji další nádherná putování. mm
Jan Zelenka
Tato část Itálie je kouzelná. A nejen tato, i dál na jih. Staré vesničky a městečka mají své osobité kouzlo.
Jitka Hašková
Díky za zajímavý článek a krásné fotky.
Jitka Klapková
Letos na začátku června jsme cestovali po jižním Toskánsku na motocyklech a byla to velká nádhera. V této době je tam ještě zeleno, doporučuji. Oproti Florencii, kde je hlava na hlavě, to byla moc krásná cesta bez davů turistů.
Marie Ženatová
Díky moc za nádhernou reportáž a fotografie ♥
Alena Tollarová
Do Toskánka bych se chtěla podívat :)
Oldřich Čepelka
hezký článek mi doplnil vzdělání - dostal jsem se nejdál do Grosseta, za kterým začíná Honzovo líčení. Stejně člověk žasne, jak se ta starobylá sídla uchovala. Asi taky proto, že ten italský vnekov je vlastně chudý. Chudší než náš, protože u nás je všude blízko, venkov se jaksi poměštil. Naučně řečeno . urbanizoval.
Helena Přibilová
Také ráda vzpomínám na naše putování malebnou krajinou Toskánska.
Marie Měchurová
My jsme sice byli na severu Toskánska, kde bylo víc turistů. Uliček a krásné architektury jsme si taky užili. I tak jsem se ráda seznámila s jinými místy tohoto kouzelného koutu Itálie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%