Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Milý deníčku, čarovná příroda
3. 8. 2024Do konce mého času pro sebe zbývají ještě dva krásné dny. Dva předchozí jsem vyplnila aktivně, splnila jsem, co jsem si předsevzala a ještě přihodila něco navíc.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
30.9.2024 16:14
Elen, blahopřeji k zajímavě prožitým dnům a excelentnímu přiblížení zážitků popisem i úchvatnými fotografiemi. Pozvánku do této oblasti si určitě vyberu do plánů pro rok 2025, děkuji.
Alena Letochová
8.8.2024 19:20
Moc hezké zápisky do deníčku a nádherný fotoreport..., TOP je pro mně Konec prvního srpnového dne, paráda.
Soňa Prachfeldová
7.8.2024 19:51
Elenko, jsi nepřekonatelná v ranním vstávání, to bych nedala. Krásně sis prožila svobodný čas, zase si ho zopakuj, když budeš mít možnost. Fotky z přírody , říkám jen, umíš...
Marie Faldynová
5.8.2024 13:46
Paní Elena umí žít i odpočívat, gratuluji k těm kilometrům! Děkuji za článek.
Dana Puchalská
4.8.2024 19:01
Eleno, děkuju za další díl Tvého deníčku. Moc se mi líbil. Fotogalerie je opět na 1 s mnoha ******.
Eva Mužíková
4.8.2024 11:55
Eleno, to to uteklo. Pčasí Ti většinou přálo, tak vítej zase doma. Díky za přiblížení tohoto kraje nejen formou popisu, ale i skvělými fotkami.
Marie Měchurová
3.8.2024 20:16
Tak já opravdu nevím, kdo tam za mě dává ty hvězdičky. Znovu se omlouvám. Za takový hezký článek a nádherné fotografie patří desítka!!
Alena Tollarová
3.8.2024 19:43
Eleno, těch pár dní, které jsi měla pro sebe, jsi využila beze zbytku. Svědčí o tom popis Tvých aktivit, ale hlavně fotografie přírody. Počítám do ní rybáře i plavce. Jespáka jsem u nás na pískovně letos vůbec neviděla. Želvičky se určitě někdo nabažil a vypustil ji ven ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA