FOTO: Jan Zelenka
Pondělní radost - moje nová kniha
23. 7. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
24.7.2024 07:18
Jendo, kniha je moc pěkná. Mám radost s tebou a těším se, až ji spolu oslavíme. :-)
Jan Zelenka
23.7.2024 17:40
Milé dámy, knihu je možné si objednat u mne. V mém profilu je i můj mail. Knihu pošlu poštou na vaši adresu. Není to problém. Cena pro íčko bude snížená. Všem vám děkuji za ohlasy i zájem.
Dagmar Vargová
23.7.2024 17:19
Uf, zase jsem článek ohodnotila bez vlastního přičinění. Jen jsem rolovala... a vidím, že se uložily pouhé 3*. Hloupý systém, na mobilu se to těžko ovládá :-(. Jinak tedy velká gratulace! A připojuji se s otázkou, kde je možné si knihu objednat?
Anna Potůčková
23.7.2024 17:02
Honzo, moc gratuluji ke knize a obal se mě také moc líbí. Kniha prý se nemá soudit podle obalu, ale v tomto případě si myslím, že obal naláká spoustu zájemců si knihu zakoupit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA