Ilustrační foto: Freepik
Méně sexu, méně zábavy. Mladí jsou oproti prarodičům slušňáci, ukázal průzkum
17. 7. 2024S intimním životem začínají později. Nechodí do barů. Současná mladá generace působí rozumnější a zodpovědnější, než v jejich věku byli jejich rodiče a prarodiče. Ti to nechápou a říkají potomkům: Připravujete se o zážitky, o mládí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Havlicek
21.7.2024 20:20
Obavam se, ze to dobre neni. Ve skutecnosti jde o neschopnost a strach komunikovat naprimo, prosadit nejake svoje schopnosti v parte - protoze ani neznaji co "parta" znamena. Hledaji duvody sveho domneleho neuspechu protoze se porovnaji s Facebook/em, Instagramem atp, kde se vsichni usmivaji a prezetuji pouze uspechy.
Potom nam roste pocet ruznych pohlavi, kterym se zduvodni proc jsem jiny. A v horsim pripade jdu a koupim si zbrane ....
Alena Tollarová
21.7.2024 16:41
Co jsme teď pár dní cestovali, všude bylo plno rodin s malými i většími dětmi. Nebojím se, že vymřeme :)
Jitka Caklová
21.7.2024 16:16
Za mých mladých let byla běžná hláška, že sex je chudých lidí omastek. Něco na tom bude, čím chudší rodina, tím více bylo dětí a naopak, čím větší honorace...... Myslím si, že dnešní mladí nejsou zodpovědnější, spíše se bojí chudoby, ve které by neobstáli.
Jan Sochor
21.7.2024 15:44
Žádná doba není skvělá pro založení rodiny, ale byli mnohem horší časy a podařilo udržet populaci, bez sexu to nepůjde, já mám za to, že mladí se bojí manželského svazku. Romům se to daří.
Miro Husli
20.7.2024 11:06
Hezká prdelka:-)! Jinak souhlasím s p. Petrem Dvořákem. Dnes mají mladí sex jen s mobilem, muži mají problémy s erekcí už po třicítce. Takže se mi nezdá, že by byli zodpovědnější.
Soňa Prachfeldová
19.7.2024 07:50
Je to opravdu jiné, vidím doma a tak to přijímám. Jen si myslím, že ty naše čaje trdlovani na vesnických zábavách, randění ,to byly skvělé časy, opravdu jsem mládí prožívala jaksi bezstarostněji a veseleji. Možná jsou i zodpovědnější, než jsme byli my.
Libuše Křapová
18.7.2024 20:39
Já bych ty mladé nechala žít. Oni nám do života také nekecali, když jsme byli mladí. A když to občas někteří zkoušejí teď, jak nám lezou na nervy.
Jindřich Kalous
18.7.2024 19:04
Po celých 5000 let, kdy si lidstvo zapisuje svoje dějiny, si každá odcházející generace myslí, že s ní končí ten lepší svět a že ta dnešní mládež, která to po nich má převzít, nestojí za nic. (Ony si to nejspíš myslely i ty generace předtím, ale o tom se nedochovaly žádné doklady.) Já bych navrhoval, ať si to zařídí po svém. Koneckonců až my definitivně odejdeme tam, odkud se ještě nikdo nevrátil, bude to jejich svět.
Jitka Caklová
18.7.2024 15:23
Na potřebu vzdělanosti vyhyneme. Vlastně nevyhyneme, neboť vždycky se najdou "blbci", kteří budou suplovat, protože mají v hlavě místo i na věci, člověku přirozené :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA