Ilustrační foto: Freepik
Alice (69 let): Příprava na stáří? Rodina tvrdí, že zbytečně panikařím
12. 6. 2024Neustále čtu o tom, že bychom se měli připravovat na život ve vysokém věku. Jenže moji příbuzní z toho mají legraci. Nepodporují mě v mým plánech, zlehčují mé nápady. Manžel mi také nepomáhá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Záchová
12.6.2024 09:53
Stát se může něco ze dne na dem a člověk by měl být připraven. Kolem sebe sice vidíme spoustu čiperných seniorů, ale těch, co kolem 70 potřebují stálou pomoc, je mnohem více, než si myslíme, procento rychle stoupá jenom o nich nevíme. Nechci být jednou odkázaná na celodenní pomoc mé rodiny. Bylo by mi dobře v penzionu, chodím tam za kamarádkami, které jsou tam tak spokojené jako už dlouho nebyly.
Jana Šenbergerová
12.6.2024 09:27
Nepanikaříte, díváte se realisticky do budoucnosti. Jsme různí a naše stárnutí se neřídí podle přesných předem daných pravidel. A "mladých" osmdesátníků zas není tolik, jak by se na i60 mohlo zdát. Udělejte pro spokojenější staří, co bude ve vašich silách. Jednou to ocení i ti, kteří dnes nechtějí slyšet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA