Foto: Naděžda Špásová a spolužačky
Třída 4. B po padesáti letech
4. 6. 2024Letos v červnu to je právě padesát let, kdy jsme v roce 1974 opustily naší Střední průmyslovou školu oděvní a rozlétly se do všech koutů naší republiky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
7.6.2024 14:46
Před 14 dny jsme měli sraz od SVVŠ, přespříští týden bude sraz někdejší 9. B. Chodím ráda, i když se nezdržuji dlouho.
Helena Přibilová
6.6.2024 20:09
Článek mi připomněl také naše setkávání absolventů Střední průmyslové školy oděvní v Prostějově. Na této škole nestudovaly pouze dívky, ale i několik kluků. Pokud si dobře vzpomínám, v době mých studií bylo v profesorském sboru pět mužů a ředitelem byl také muž.
Miluše Hasenohrlová
6.6.2024 19:26
Nadi, podle fotek to vypadalo na hodně veselou sešlost :-).A tak to má na třídních srazech vypadat.
Jitka Hašková
6.6.2024 06:51
Srazy jsou prima. My slavíme letos osmdesátiny a sraz bude 68 let po maturitě. Jsem zvědavá, jestli se nás sejde aspoň 15.
Naděžda Špásová
5.6.2024 00:06
Jarko Handlová, díky za vaše příspěvky, pokud vím, tak naše škola byla jen pro holky. Jediným mužem byl profesor na technické stroje.
Jaroslava Handlová
4.6.2024 21:17
Mám ráda setkávání a když je to možné, tak se pravidelně zúčastňuji nejen školních srazů. Letos jsme měly se spolužačkami sraz rovněž 31.5., ale již nás hodně ubylo. Oslava v počtu 13 osob (z původního počtu 28 studentek ve třídě) byla taky fajn a již máme hned zarezervovaný termín na příští rok. My, co máme rády život, se vždy dobře pobavíme. Zábavnější by to bylo i s mužskými, ale v našem ročníku nebyl ani jediný. Naďo, z fotek vidím, že i vy jste byla třída plná děvčat, že?
Jaroslava Holendová
4.6.2024 19:22
Jsem také absolventka téže školy, ale maturovala jsem v r.1975, patrně jsme se znaly. Ale my budeme mít sraz po 50.letech až příští rok. Scházíme se každých pět let a je nám spolu stále dobře. Nikdy jsem sraz nevynechala, je to vždy skvělé. Jen jsem bydlela v době studií na jiném internátě a to v Haštalské ulici na Starém Městě. Tímto zdravím své spolužačky i spolubydlící. A těším se na další setkání za rok.
Marie Ženatová
4.6.2024 15:06
Je vidět, že setkání se všem líbilo a vydařilo - také jsem je někdy organizovala a vím, že to dá skutečně zabrat ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA