FOTO: Pexels a Ingimage
Teplé letní dny se blíží. I ve vedru může být dáma elegantní, bez ohledu na věk
17. 6. 2024Na krátké sukně a nějaké velké odhalování to už není. Tak jak přežít horké léto, když se žena dostane do věku, kdy by šortky, tílka a mini měly zůstat jen ve vzpomínkách? Možností je mnoho, chce to jen umět kombinovat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Stoklasová
7.7.2024 18:16
A kde to tak koupíte ? CaA, ORSAY apd., haha ?? Pro nás starší a pokročilé N I C ...
Miroslava Eberlová
5.7.2024 19:20
Souhlasím s paní Křapovou. Proč bych nemohla mít tříčvrťáky a tílko? Jsem stará, no a co? Měla bych snad k tomu zahalení nosit ještě škrabošku?!
Helena Štěpánková
18.6.2024 13:54
Ráda v létě nosím volnou halenu, kterou jsem si kdysi pořídila v Řecku. Je vzdušná a jsem dobře chráněna proti slunci.
Jitka Hašková
17.6.2024 22:21
Takhle zabalená bych v létě chodit nechtěla, hlavně ve vedrech ne. Je lepší mít vzdušnou sukni a halenku s krátkým rukávem.
Jitka Hašková
Takhle zabalená bych v létě chodit nechtěla, hlavně ve vedrech ne. Je lepší mít vzdušnou sukni a halenku s krátkým rukávem.
Jitka Hašková
Jindřich Kalous
17.6.2024 19:48
Milé dámy, vy tu (některé) voláte po módních radách na léto pro baculky a přitom stačí zarolovat pod text, který komentujete, a hned první odkaz pod ním vede na zdejší článek z loňského srpna, který se požadovaným tématem zabývá... :-)
https://www.i60.cz/clanek/detail/32703/letni-moda-pro-baculky-barvy-rozhodne-nejsou-zakazany
Naděžda Špásová
17.6.2024 19:14
Mám na léto vybavení. Lehké dlouhé široké kalhoty a k tomu dostatek triček to jistí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA