Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Glosa o brýlích
10. 5. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
10.5.2024 21:22
Soni, brýle, pchá! To já včera hledala podprsenku (můžu to sem vůbec napsat? Abych někoho nepohoršila) Dávala jsem prát jemné prádlo a když jsem ho šla věšet, tak tam ta bílá prostě nebyla. Že by zůstala v pračce, nezůstala. Že by byla mezi ručníky přichystanými jako další várka, nebyla? Znovu prohledat koš na prádlo. Prostě není, ale vždyť jsem ji do toho koše dávala! Není a není. Pak jdu do skříně pro čisté tričko a co myslíte, ano, na tričkách sedí úhledně složená bílá podprsenka, voňavá a čistá.
Zuzana Pivcová
10.5.2024 20:16
Brýle jsem mívala vždy dvoje, ale čas od času jsem nemohla momentálně najít ani jedny. Tak teď už mám troje. Jedny brýle se mi ještě v Praze záhadně ztratily, měla jsem je velmi krátce, ale jsem dodnes přesvědčena, že skončily doma, v bytě, kde jsem je vyndala po příchodu z práce. Když jsem předělávala bytové jádro, věřila jsem, že na mě odněkud vyjuknou, ale kdepak.
Jan Zelenka
10.5.2024 17:47
Brýle nehledám, kromě spaní je mám neustále na sobě. A v noci na nočním stolku. Se svými 11 dioptriemi se bez nich neobejdu.
Věra Ježková
10.5.2024 17:00
Soni, dobře ti rozumím. Já zase potřebuju brýle na dálku. Od pohodové operace druhé katarakty. Dřív jsem měla multifokální, s nimiž jsem byla maximálně spokojena. Vím, co je hledat brýle bez brýlí. Teď mi vadí, že nevidím v obchodě zblízka na zboží, do peněženky, na úřadech na lejstra… Tak s sebou nosím futrál a odkládám je. Taky jsem před lety o brýlích napsala článek.
Zdenka Soukupová
10.5.2024 12:49
Soňo, jak já Ti rozumím... Brýle jsem začala nosit, když jsem ještě chodila do práce. První dva týdny byly kruté. Musela jsem se s nimi trochu skamarádit, což celkem šlo. Co ale nešlo bylo to, že jsem při práci často "cestovala" po různých kancelářích v budově a pak jsem kanceláře mockrát obíhala znovu, jestli jsem tam ty zatracené brýle nenechala. A tak šly brýle na šňůrku a byl klid. A jsou na šňůrce na krku pořád.
Libuše Heulerová
10.5.2024 12:04
Soni, pobavilo....jsem na tom podobně, pořád je hledám...no, lepší to už nebude!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA