FOTO: archiv Jana Rašky
Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky
27. 4. 2024Před několika lety jsem náhodou objevila portál i60. Nejprve opatrně, pak odvážněji jsem začala přispívat texty i fotografiemi. Nejdříve virtuálně, později osobně jsem se seznámila s Janem Raškou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Pudichová
27.4.2024 08:58
Jsem na Íčku téměř od samotného začátku. Jsem vděčná za to, že íčko je a věřím že bude i když my tu nebudeme. I když se příliš nezviditelňují, denně alespoň nakouknu. Jsem ráda, že jsem poznala spoustu lidiček "stejné krevní skupiny" A ta setkání velká či malá, jsou jako transfúzní stanice, kde si doplníme optimismus pro další dny. Věřím, že můj pohybový aparát vydrží zvládnout ještě hodně takových to setkání. Hlavně ty napříč vlasti. Honzovi přeji, aby měl co nejmíň negativních situaci, dobré nervy s námi staroušky a těšil se dobrému zdraví.
Jana Šenbergerová
27.4.2024 08:42
Moc děkuji tazatelce i našemu Honzovi za pohodové ranní povídání. Už jedenáct let je íčko mým třetím ranním zastavením. Ta první dvě souvisí s probuzením. :-) Vypěstovala jsem si tu pěknou závislost. Ale na rozdíl od drogové zdravou. Našla jsem tu zábavu, poučení, inspiraci, báječné lidí, od kterých jsem se leccos naučila, klid v našem neklidném světě a řadu dalších benefitů. Děkuji Honzovi a všem, kteří mi to umožnili a přeji jim, ať se jim daří ve všech oblastech jejich života.
Blanka Lazarová
27.4.2024 08:34
Děkuji za pěkný rozhovor Janě i Honzovi. Dobrý nápad to byl. Jsem ráda, že jsem součástí této velké rodiny, kde poznávám spoustu nových lidí a díky portálu i nové lokality nejen u nás, ale i jinde ve světě. Každý si můžeme vybrat a bohužel někam se podíváme jen virtuálně. Co naplat, všechno v jednom životě nemůžeme stihnout. Honzo, patří ti velký dík a uznání
Jana Kovářová
27.4.2024 08:27
Moc pěkný článek, každé ráno apsoń pozravím a přečtu si, co kdo zažil. Ať se daří dál!
Marie Měchurová
27.4.2024 08:22
Zajímavý rozhovor s naším milovaným Honzou. Nic lepšího mě na stáří nemohlo potkat, než objevit Íčko. Děkuju autorce i redakci, a přeji hodně dalších nápadů.
Vladislava Dejmková
27.4.2024 08:18
Děkuji za rozhovor, líbí se mi, že je tento portál takový osobní. Lidé tu vystupují pod svým jménem a sdílejí své radosti i strasti.
Jitka Hašková
27.4.2024 08:06
Děkuji za rozhovor s Honzou. Jsem moc ráda, že jsem íčko objevila a našla nové kamarádky. Přeji íčku mnoho dalších let.
Alena Tollarová
27.4.2024 08:05
Tleskám nahlas nápadu udělat rozhovor s "naším Honzou". Dověděla jsem se lecos nového a je mi potěšením, že právě v těchto dnech slavím 10. výročí, kdy jsem se stala součástí skvělé íčkorodiny a proplouvám s ní seniorskými dny. Přeji Honzovi i celé jeho rodině krásné dny ve zdraví a pohodě!
Miloslava Richterová
27.4.2024 07:58
Děkuji oběma, pěkné. Líbí se mi stylizace otázek i program i60 s jeho novými nápady. Politika tu je, i když tu není, skrz reklamy se těžko kouká, ale dnes už to jinak nejde a to dobré převažuje :-) Přeji i60 hodně zdaru ! Je fajn, že je :-) díky.
Hana Rypáčková
27.4.2024 07:54
Bezva počin tento rozhovor. A za měsíc budeme plni dojmů z Roztockého setkání.. Díky Honzo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA