Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky
FOTO: archiv Jana Rašky

Íčko propojuje aktivní seniory z celého Česka, říká zakladatel největšího portálu pro lidi kolem šedesátky

27. 4. 2024

Před několika lety jsem náhodou objevila portál i60. Nejprve opatrně, pak odvážněji jsem začala přispívat texty i fotografiemi. Nejdříve virtuálně, později osobně jsem se seznámila s Janem Raškou.

čtenáři i60.cz rozhovor
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 51 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
To je krásný článek a bezva nápad na jeho napsání. Děkuji. Jsem na íčku, tuším, od roku 2015. Mám zde už i přátele s některými jsem se viděla osobně. A za pár z nich velice děkuji osudu, že nás svedl právě tímto portálem dohromady. Všem přeji hodně zdraví a laskavé pohodové lidi. Honzo, děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jsem registrována na íčku již 12 let. Hodně vody uplynulo od prvního setkání v Havl.Brodě, které tehdy organizovala Jaruška Handlová a pak přijel i pan Raška. Díky jemu je portál stále aktivní, Na jeho práci je vidět, že portál i60 je jeho srdeční záležitost a které se plně věnuje. Portál spojuje seniory napříč republikou. Měla jsem tak možnost poznat báječné lidi třeba z Bohumína, Prahy, Brna atd. Nejvíc mám ráda íčkařské setkávání, kde se poznáme i osobně nejen virtuálně.Děkuji panu J.Raškovi a i celému kolektivu jeho spolupracovníkům za portál i60.
Hana Polednová
Také oslavím zanedlouho 10. výročí s "I60" a jsem šťastná, že mohu být v této íčkařské rodině. Rozhovor s "naším Honzou" je moc zajímavý a milý. Od začátku se zúčastňuji téměř všech velkých setkání a díky tomu jsem se osobně poznala s milými lidičkami z celé republiky. Líbí se mi, že si na íčku můžeme sdílet naše radosti, starosti i bolístky, zasoutěžit si, psát články, vkládat fotky, prostě všechno to, co nám tento portál nabízí. Velké díky za to Honzovi, který s námi má trpělivost a zpříjemňuje nám ty naše seniorské dny. Honzovi i celé jeho rodině přeji do dalších dnů hodně zdraví a pohody.
Anna Potůčková
Tento rozhovor je takovou třešinkou na dortu. Lepší nápad snad Honza nemohl mít, než založit tento portál. Jsem tu asi tak 5 let, ale Íčko i za tuto dobu se stalo mojí drogou. Díky němu jsem poznala spoustu nových tváří, získala nové přátelství. Asi není člověka, aby se zalíbil všem. Ale moc se mě líbí, že pokud jsou nějaká setkání, tak je veselo a přátelská atmosféra. A Honza je skvělý organizátor nejen portálu, ale i reálných setkání. Honzovi přeji hodně zdraví, pevné nervy a spoustu trpělivosti s námi seniory. A za tento rozhovor moc děkuji.
Naděžda Špásová
Jsem na tomto portále devět let. Naučila jsem se fotit a k tomu vždy něco napíšu. Jsem tu spokojená, občas mi něco vadí, občas vadím já někomu. Jsem ráda, že tomu vládne Jan Raška a přeji jemu i nám ještě dlouhé trvání. Na fungování tohoto portálu vždy ráda přispěji.
Irena Mertová
Ano, rozhovor je zajímavý a za íčko jsem ráda:-)
Marie Novotná
Naše íčko by nebylo bez Honzy a proto veliký dík ,že nám umožňuje se setkávat jak virtuálně tak osobně. Stáří s internetem za pomoci íčka je hned veselejší. Přeji Honzovi hooodně trpělivosti ,zdraví a pohody v dalším šéfování íčkového portálu.
Eva Mužíková
Děkuji za tento skvělý nápad- rozhovor s panem Raškou. Diky němu jsem se dozvěděla zajímavé informace.
Soňa Prachfeldová
Ano, je to náš Honza a kdo ho zná osobně, tak ví, jaký je. A proto ho milujeme. Jsem tu asi od začátků íčka a je mým velkým koníčkem. Jsou tu přátelé a je nám spolu dobře. Virtuálně i osobně. Děkuji za skvělý rozhovor se šéfem íčka. ❤️
Danuše Onderková
Moc pěkné popovídání a jsem ráda, že ičko existuje. Našla jsem zde spoustu přátel, ale i přátelství které se mi vrylo do srdíčka, dokonce i ze Slovenska. Není to jenom o virtuálních lidech, ale setkání osobního rázu je úplně jiné než v anonimitě. Honzo, patří ti veliký dík...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%