Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Můj seniorský den. Minulost a současnost
18. 4. 2024Jak se daří? Děkuji, dobře. A vy? Ani se neptejte, nestojí to za nic. Mám se fajn, zdraví slouží a nevím, kam dřív skočit. No, to já nemohu říct. Všechno mě bolí, štve a rozčiluje, v televizi nic kloudnýho nedávají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
19.4.2024 11:10
Soňo, přeji ti jen hezké sny. Já takový optimista nejsem. Jsem uvázán doma jak pes u boudy. Zdraví je mizerné. Ale jsem realista. A počítám se vším. Výlety dělám jen do své kavárny Anděl.
Jana Kollinová
19.4.2024 09:13
Soňo, opět jsi napsala úžasný článek, plný pozitivní energie, harmonie a souznění se vším, co Tě obklopuje.
Marie Ženatová
19.4.2024 08:48
Milá Soničko* děkuji moc za překrásný článek i fotografie. A ze srdce přeji mnoho, mnoho dalšího neutuchajícího elánu i zdravíčka ♥
Miloslava Richterová
19.4.2024 08:39
Soničko, děkuji za projížďku se vzpomínkami, krásně doplněnou fotkami a přeji další pohodové dny :-)
Marie Měchurová
19.4.2024 08:00
Soňo, je vidět, že Tě život baví, a umíš si ho užívat. Ještě hodně takových dnů....
Anna Potůčková
19.4.2024 06:49
Prima neděle, a at je máš stále pěkné a to nejen neděle. Úžasný článek a úžasné fotky - radost na ně koukat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA