Můj den seniora: Hledání práce podruhé
Všechny fotografie: Dana Straková

Můj den seniora: Hledání práce podruhé

14. 4. 2024
Jarní soutěž 2024 Můj příběh práce
Hodnocení:
(5.2 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Hodně štěstí, ať se vám tam líbí.
Naděžda Špásová
Taky jsem pár let chodila na čtyři hodin do práce, bylo to nedaleko, koukám na to z okna. Skončila jsem před pár lety, nedalo se to tam už vydržet.
Marie Seitlová
Tak ať se vám v nové práci libí.
Dana Straková
Děkuji všem za povzbudivé komentáře. V sobotu v jednu jsem jela do Zubrnic, podívat se, jak tam návštěvní den probíhá. Lidí byla spousta a průvodkyně paní Šárka, je tam v dubnu, když se slouží jenom v sobotu a v neděli na všechno sama, takže tam byl pěkný šrumec. Od května, když tam jsou dvě průvodkyně už je prý všechno lepší, ale stejně si to neumím představit. Zatím mají dvě prohlídky dopoledne a dvě odpoledne. v sezóně jich asi bude víc. Ty davy lidí tam jsou pro mě trochu děsivé. Prošla jsem si obě prohlídkové trasy - roubený dům čp. 61 a i tu druhou trasu, což je náves, kupecký krám, vesnická škola, kostel. Nakonec se zamyká a něco i kóduje, někde jsou závory a v krámě i okenice a je toho poměrně dost. Byla jsem z toho docela vyřízená a doma mě přepadla taková únava, že bych si klidně mohla jít lehnout?. Ale to dám, přece ještě něco vydržím!!!
Eva Mužíková
Vykroč pravou nohou a pak to všechno půjde samo.
Zuzana Pivcová
To Vám přeji. Myslím, že dnes bych také raději působila ve venkovském skanzenu než v Obci mezinárodních vojenských historiků s cestováním po cizině jako dříve.
Alena Tollarová
Hodně štěstí v nové práci!
Alena Vávrová
V Zubrnicích jsme se jednou zastavili cestou z většího výletu se senior klubem a moc se mi tam líbilo. Tak ať se vám tam také líbí.
Miloslava Richterová
To bude pěkná práce :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%