Úvodní foto: Jan Zelenka, ilustrace v textu: Pixabay
Kurzivka jarní
3. 4. 2024Jaro obvykle přichází už v březnu. Pokud na to ovšem nezapomene, jak se to občas stává. Přichází opatrně, připravené bojovat o své místo v kalendáři se zbytky mrazivé zimy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
3.4.2024 11:01
Blanko, petanque se mi moc líbí. Sledoval jsem ho poměrně dlouho v Barceloně na hřišti před chrámem Sagrada Familia a potřeboval jsem vyfotit celý chrám. Šlo to jen z jejich hřiště. Nakonec jsem se s nimi dohodl a hru na chvíli přerušil.
Jana Jurečková
3.4.2024 10:20
Jaro je o naději, přichází malými krůčky. Já osobně jsem si oddechla, protože také nemám zimu ráda. Moc krásně jste vše popsal. Děkuji.
Anna Potůčková
3.4.2024 10:09
Jendo hezky napsaný článek. Kuličky jsme s chlapci v ulici hrávaly také. A do tanečních jsem chodila 2 ročníky a měla jsem je moc ráda. Tanec jsem v mládí milovala a zejména tancování v páru. At už to byla polka, valčík, tango, mazurka atd. A pokud jde o kuličky, tak ted mám nejraději ty bowlingové - bowling hraji ráda
Blanka Lazarová
3.4.2024 10:01
Jendo, pěkné zamyšlení. A budeš se divit kuličky hraju pořád. Jen jsem je vyměnila za ocelové a větší. Určitě to znáš. Ano je to petanque. Od dubna do září se hrají soutěže na různých úrovních. Tak i u nás. A hraje každý, kdo chce. Bez ohledu na věk, pohlaví atd. Prostě KDO SI HRAJE NEZLOBÍ. :-)
Naděžda Špásová
3.4.2024 09:47
Jendo, napsal jsi to hezky. Kuličky jsem taky cvrnkala a zapalování lýtek mi taky není cizí. Mám pocit, že u mně to začalo už ve školce. Taneční jsem musela z finančních důvodu vynechat. Naštěstí mám na hudbu a tanec talent, tak jsem byla samouk. Přeji ti krásné jaro a celý rok. :-)
Jan Zelenka
3.4.2024 09:47
Aleno, moc rád bych, ale vážné zdravotní problémy mi zatím větší výlety nedovolují. Hlavně, že to zvládnu alespoň na náměstí do kavárny.
Marie Faldynová
3.4.2024 07:54
Ani ty holky nejsou co bejvaly :-)) Jaro povzbuzuje, na těle i na duchu. Ale chce to vypnout komp :-))
Věra Ježková
3.4.2024 07:49
Jendo, hezké vyznání jaru. Kuličky jsem cvrnkala ráda. S příchodem jara ovšem neožívám, zejména ne letos. Vždyť mě znáš. Přeji ti jaro podle tvých představ. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA