Kapverdy – ostrovní země kultivovaných a vzdělaných lidí
Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové

Kapverdy – ostrovní země kultivovaných a vzdělaných lidí

22. 3. 2024

Naprostá většina návštěvníků Kapverdských ostrovů míří na pláže na ostrovech Sal nebo Boavista. My jsme se začátkem března tohoto roku vydali na největší ostrov Santiago a ubytovali se na okraji hlavního města Praia.

Cestopisy Heleny Přibilové cestování
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Neskutečně zajímavý článek. Těším se na další
Martin Neumann
Zajímavý článek o Kapverdských ostrovech. A obdivuji vaše zážitky které jsou poněkud odlišné od mých. Vědět že jsem byl pouze na Boa Vista... kde pozoruhodného k vidění nebylo prakticky téměř nic jen kameny sucho. Nutno ovšem poznamenat že je nemalé částky do rozvoje Kapverd věnuje Evropská unie
Soňa Prachfeldová
Úžasné zážitky, děkuji.
Mirka Motyková
Děkuji za zajímavý cestopis. Pobývala jsem 3 týdny na Boa Vista a jak píše níže Jarmilka K.J. dovedu si představit tam žít. Pohoda, "No stress", úsměvy. Jen ten vítr.... Ještě jednou děkuj
Helena Přibilová
Děkuji vám všem za zájem o můj článek i milé komentáře. Na otázku, kam se s manželem vydáme příště, odpovím, že v létě plánujeme cestu do Mongolska. Bude to už ale jedna z našich posledních dalekých cest. Poté bychom se chtěli především zaměřit na nejkrásnější zemi na světě, kterou je pro nás Česká republika, a v ní objevovat ještě některá dosud nepoznaná místa.
Jana Vargová
Hezké přiblížení této lokality. Kam příště?
Daniela Řeřichová
Milá paní Heleno, budu se opakovat, ale Vaše cestopisy jsou mimořádně zajímavé a edukativní. Cíle Vašeho putování jsou pro většinu z nás zcela výjimečné. Moc děkuji za sdílení a přeji Vám i Vašemu manželovi další nezapomenutelné zážitky. Již číslo 154 navštívených destinací je neuvěřitelné. :-)
Martina Růžičková
Díky za další zajímavý cestopis. :-)
Miloslava Richterová
Děkuji za další Vaši pěknou reportáž, jste úžasní cestovatelé.
Alena Velková
Tímto článkem jste mě moc potěšila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%